Приключи административната оценка на подадените проекти по подмярка 4.2.2, съобщават от ДФ "Земеделие"

  • 19 август 2021 18:38

  • 512
  • 1
Приключи административната оценка на подадените проекти по подмярка 4.2.2, съобщават от ДФ "Земеделие"
© Google maps

ДФ "Земеделие" - Разплащателна агенция (ДФЗ - РА) приключи оценката за административно съответствие и допустимост на 5-те проекта, които бяха подадени по подмярка 4.2.2 "Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти по Тематичната подпрограма" от мярка 4 "Инвестиции в материални активи" на Програма за развитие на селските райони (ПРСР 2014-2020 г.), съобщиха от пресцентъра на ДФ "Земеделие".

На интернет страницата на ДФ "Земеделие" е публикуван Списък с проектите, които не преминават на последващ етап - техническа и финансова оценка.

Отстраняват служители на ДФ „Земеделие“, бавили проекти без основание

Списъкът обхваща инвестиционните предложения, подадени по процедура с номер BG06RDNP001-4.007. ДФЗ - РА ще изпрати предложенията за отказ на кандидатите и чрез ИСУН.

В едноседмичен срок след получаването им, кандидатите могат да подадат възраженията си пред изпълнителния директор на ДФЗ - РА.

Мая Йорданова
512 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХХХ

2021.08.19 | 20:01

1
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО

Добави коментар

Водещи новини