"Агрион" с ценно отличие от КРИБ

Земеделската компания "Агрион" взе големия приз в категорията "Растеж" по време на годишните награди "КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България" на едноименната работодателска организация. Общо 25 компании бяха номинирани за наградите на КРИБ, а в категорията "Растеж" се надпреварваха 8 дружества от различни сфери на икономиката.

Мариана Николова, вицепремиер по икономическата и демографската политика връчи ценната награда на изпълнителния директор на "Агрион" Анатоли Георгиев . Бляскавата церемония събра над 400 представители на бизнеса, министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, министри, депутати и др.

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката, казаха от КРИБ.

"Впечатляващият ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели, превръща "Агрион" в земеделски бранд №1 на България. Тази награда ще бъде наш стимул да продължим да полагаме усилия в посока окрупняване на земеделската земя, подобряване на статута ѝ и повишаване на нейната добавена стойност", каза изпълнителният директор на земеделското дружество Анатоли Георгиев.

"Агрион"  предлага пълен набор от услуги, свързани със управлението на земеделски активи – инвестиции в земеделска собственост, покупко-продажба на поземлени имоти, тяхното управление и отдаване под наем и аренда, замени и др. Земеделското дружество предоставя търговски и юридически консултации, безплатна оценка на земя и проверка на собственост и др. Макар и от по-скоро, компанията успешно въведе на пазара и палитра от финансови услуги, за кредитиране на арендатори и частни лица.

За 5 години, откакто е на българския пазар, "Агрион" се наложи категорично като най-разпознаваемия и предпочитан земеделски бранд в България. Компанията въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи. "Агрион" предложи уникален бизнес модел, което го превърна в предпочитаният партньор на земеделските производители. "Агрион" е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на повечето посредници в бранша. Дружеството се ползва с най-голямо доверие и се посочва от фермерите като предпочитан партньор при сделка. Независими проучвания показват, че над 75% от собствениците на земя, които продават имота си посочват именно "Агрион" като най-предпочитаният и доверен партньор при сделка.

(в материала има продуктово позициониране)

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Земеделие

още

Анкета

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Бихте ли станали доброволец в COVID отделение, за да подпомогнете семейния бюджет?

Избрано от Интернет