Министър Милошев: Младите хора са тези, които ще определят каква да бъде комуникацията и маркетинговата стратегия на туризма ни

  • 28 май 2024 17:55

  • 1244
  • 0
Министър Милошев: Младите хора са тези, които ще определят каква да бъде комуникацията и маркетинговата стратегия на туризма ни
© Министерство на туризма

„Младите хора са тези, които ще определят каква да бъде комуникацията и маркетинговата стратегия на туризма в България“, каза министърът на туризма Евтим Милошев Евтим Милошев Евтим Милошев е назначен за министър на туризма в служебния кабинет с премиер Димитър по време на Националната конференция „Модерните маркетинг, реклама и комуникация – изборът на поколенията Y и Z“, съобщават от пресцентъра на Министерство на туризма.

Министър Милошев посочи, че едно от най-големите предизвикателства пред туристическия бранш е обучението и подготовката на кадри, готови да изведат туризма у нас на по-високо ниво.

„Подкрепяме всяка стъпка в образованието и дуалното обучение, което на този етап е интегрирано в средното образовани. Нашият стремеж и цел обаче е то да бъде въведено и във висшето образование, за да разширим неговия обхват“, подчерта министърът на туризма.

Говори служебният министър на туризма: Има пари в туризма, но няма кадри

Националната конференция „Модерните маркетинг, реклама и комуникация – изборът на поколенията Y и Z“ се организира с подкрепата на Министерството на туризма и от Националния борд по туризъм, Националното представителство на студентските съвети и Българската стопанска камара. Събитието даде възможност за дискусия и формулира цялостната визия и модел за комуникация на институциите с младите хора.

„Уверявам ви, че работата на Министерството на туризма ще бъде съобразена с начина на живот и начина, по който младите правят своите избори“, заяви още министър Милошев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1244 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини