Насърчава се сътрудничеството между българския и виетнамския туристически бизнес

  • 26 септември 2023 14:26

  • 889
  • 3
Насърчава се сътрудничеството между българския и виетнамския туристически бизнес
© Министерство на туризма
Слушай новината Слушай новината

Министърът на туризма Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор обсъди със заместник-министъра на културата, спорта и туризма на Виетнам Та Куанг Донг начините за насърчаване на сътрудничеството между българския и виетнамския туристически бизнес, съобщиха от Министерството на туризма.

Министър Динкова каза, че Виетнам е традиционен и важен партньор на България в Азия и стремежът е насочен към постигане на взаимноизгодно сътрудничество в редица ключови области, като туризъм, търговия, култура и наука.

България е устойчива целогодишна дестинация със световно известни зимни и морски курорти и сред най-добрите европейски СПА, медицински и културни дестинации.

Вярвам, че подписването на новия План за сътрудничество в областта на туризма между Министерството на туризма на Република България и Министерството на културата, спорта и туризма на Виетнам за периода 2024-2026 г. е чудесна възможност, за да укрепим и доразвием нашето успешно сътрудничество, отбеляза министър Динкова.

Кабинетът и туристическият бранш стартират диалог за допълнително изсветляване на бизнеса

По време на срещата се дискутираха темите за обучение на кадри, както и за предстоящо организиране на B2B туристически форум между представители на българския и виетнамския туристически бизнес.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
889 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.09.26 | 18:41

3
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
пророк

2023.09.26 | 17:06

2
пазете си домашните любимци!
Искам да правя любов

2023.09.26 | 15:37

1
със Зарица ;'( Дали ще може?? Умолявам!

Добави коментар

Водещи новини