Пускат директни полети от София до Хераклион

  • 02 юни 2023 17:37

  • 1565
  • 1
Пускат директни полети от София до Хераклион
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Българската авиокомпания стартира лятната си линия от София до град Хераклион на о-в Крит от 3 юни. Благодарение на директните полети, част от редовната програма на авиокомпанията, пътниците ще имат възможността да се насладят на зашеметяващия гръцки остров, съобщава авиопревозвачът ни.

Главният град на остров Крит - Хераклион, е известен със своите кристално чисти плажове, богата и мистична история, впечатляваща природа и вкусна кухня. Пътниците на "България Еър" ще могат да се запознаят с магическата островна атмосфера, да опитат изключителните гръцки специалитети, както и да се радват на традиционното критско гостоприемство.

Вашата незабравима лятна почивка на остров Крит е още по-близо с удобен директен полет до столицата Хераклион. Полетите на "България Еър" се извършват всяка сряда и събота през целия летен сезон от юни до октомври, като дават възможност както за едноседмична почивка, така и за бягство за дълъг уикенд. Цените в икономична класа започват от 99 EUR за еднопосочен билет и включват право на 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in, както и безплатен кетъринг на борда.

Летище София получи разрешение за директни полети до САЩ

Със стартирането на сезонните полети до Хераклион националният превозвач предоставя на своите пасажери много възможности за развлечение и разнообразни туристически маршрути за незабравими пътешествия.

Повече информация относно специалните оферти за полети от София до Хераклион, може да намерите в уебсайта на "България Еър" и страниците на авиокомпанията в социалните мрежи. Националният превозвач на България предлага на пътниците си и възможността за заявяване на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.

Мая Йорданова
1565 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.06.02 | 18:24

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини