Бизнес форум, посветен на балнеологията в България, ще се състои в Дубай

  • 23 януари 2022 14:02

  • 1123
  • 3
Бизнес форум, посветен на балнеологията в България, ще се състои в Дубай
© Getty (архив)
Слушай новината Слушай новината

Бизнес форум, посветен на балнеологията в България, ще се състои на 2 февруари в "Тера павилион" на "Експо 2020 Дубай", съобщиха от Дружеството по Закона за задълженията и договорите /ДЗЗД/ "България Експо 2020".

Форумът е част от тематичната седмица Wellness & Spa. Темата на първата презентация от изпълнителния директор на "Тера Тур Сервиз", България Лъчезар Тодоров е "Поглезете здравето си, докато пътувате. Море. Гледки. Въздух. Земя. СПА". Втората презентация е на доц. Румен Драганов и доц. Диана Стоянова, посветена на "Спа и уелнес възможностите като стратегически сектор в българския туризъм". Двамата ще представят статистически данни, свързани с развитието на балнеологията в България, завишения интерес на чуждестранните туристи към българските СПА дестинации, както и тенденциите в рекреативния туризъм.

"България: безопасна и атрактивна туристическа дестинация. Възможности за СПА, уелнес и здравен туризъм" е темата на следващата презентация в рамките на форума, която ще направи Николина Ангелкова - народен представител и заместник-председател на Комисията по туризъм в парламента, министър на туризма на България 2014-2020 година.
Тодор Бобев, изпълнителен директор на Touch Menu Ltd, ще представи иновация в резервирането: дигитално меню за хотели, ресторанти, барове и търговски центрове.

Красимира Стоянова, изпълнителен директор на "Албена Тур" АД, част от "Албена Груп", официален туроператор на Albena Hotels & Resorts, ще представи връзката между природата и здравето, и как могат да бъдат комбинирани по време на почивка на морето. Темата на нейната лекция е "Албена - здраве от природата", чрез която ще представи 30-годишния опит на компанията в рекреативния туризъм, се посочва в съобщението.

Всички посетители на българския павилион в първата седмица на февруари ще имат възможност да спечелят награди от участниците в събитието, съобщиха от ДЗЗД "България Експо 2020".

Министър Проданов пожела България да стане по-привлекателна за чуждите туристи

 

Валери Зайцев
1123 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ббб

2022.01.24 | 10:43

3
Хората по света Не са толкова тъпи те знаят какво ги чака в България самоизмами и сопа зад врата
Г

2022.01.23 | 19:06

2
А чери ще участва ли?
Г

2022.01.23 | 19:06

1
А чери ще участва ли?

Добави коментар

Водещи новини