Резервирайте и се насладете на уникалния свят на пътуванията с travelWorld

  • 18 май 2021 16:25

  • 928
  • 1
Резервирайте и се насладете на уникалния свят на пътуванията с travelWorld
©

Както всички знаем, myWorld (майУърлд) разполага с иновативна мобилна услуга, която предлага предимства за пазаруване.

Платформата има над 15 милиона регистрирани потребители в 54 държави и може да се използва от 150 000 компании партньори по целия свят. Предимствата, предлагани от приложението, са получаване на Cashback, Shopping Points, ваучери, сделки за пазаруване и отстъпки. Компанията е един от най-големите посредници за закупуване на ваучери, кодове за отстъпки и посредник в онлайн пазаруването.

От 2019 г. travelWorld е интегриран в екосистемата myWorld. travelWorld е онлайн платформа за пътуване, която предлага широка гама от над 1,5 милиона хотели, апартаменти, хостели и други видове настаняване, които можете да търсите в уебсайта им travelWorld.com за всяка дестинация. Но също можете да резервирате полети и през сайта.

Освен факта, че платформата следва всички световни тенденции, осигурява бърза, лесна и сигурна онлайн резервация за настаняване и полети, друг интересен факт е, че всяка резервация е безплатна, т.е. няма санкции за отмяна на резервацията. С наближаването на празниците сега е моментът за търсене!

Екипът на travelWorld ви предлага най-ниски цени, със специални оферти до 20% отстъпка, с която до 31.05.2021. вие също имате уникалната възможност да получите ваучер за € 10, който можете да използвате при следващата си резервация за пътуване на worldWorld

Намерете квартирата си на „по-добра от най-добрата цена“ навсякъде и по всяко време с нашето приложение, което можете да изтеглите през App Store и Google Play и да се насладите на предимствата на програмата, да пътувате безгрижно и безопасно до желаните дестинации и ако промените плановете си, travelWorld ви предлага уникална възможност да анулирате резервацията си безплатно.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
928 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.05.18 | 17:36

1
На тези цени които предлагат, тоя кеш бек е като пролетен дъжд. Това е в пъти по-скъпо от букинг.ком дори.

Добави коментар

Водещи новини