Петзвездният Barceló Royal Beach стартира летния туристически сезон с 40% отстъпка, безплатни промени в периода на нощувки и безплатен паркинг

  • 17 май 2021 10:20

  • 2182
  • 3
Петзвездният Barceló Royal Beach стартира летния туристически сезон с 40% отстъпка, безплатни промени в периода на нощувки и безплатен паркинг
©

Отстъпка от 40%, безплатна промяна в периода на нощувка и безплатен паркинг в петзвездния Barceló Royal Beach обяви по повод началото на летния туристически сезон водещата международна хотелска верига Barceló Hotels&Resorts. Предложението е ексклузивно за българския туристически пазар е валидно за ранни записвания, направени преди края на май. То може да бъде активирано единствено през българския сайт на веригата www.barceloroyalbeach.bg.

 

Отличителният и модерен затворен комплекс е разположен в самия център на Слънчев Бряг, на 50м. от най-широката морската ивица на курортния комплекс. Петзвездния хотел, който оперира в България под бранда на световноизвестната верига Barceló Hotels&Resorts, е собственост на инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп. Портфолиото на дружеството включва още световен клас хотели, управлявани под името на признати международни брандове, сред които градските InterContinental Sofia и Hilton Sofia.

Комплексът разполага със 320 помещения, които се отличават с перфектен комфорт и истинско усещане за пространство – стаите са 47м2, което е двойно повече от традиционния размер на 5* хотел в страната. Всички те са луксозно обзаведени - в модерен и същевременно елегантен стил, с изключително големи спални, комфортна мека мебел, елегантни и напълно оборудвани бани, както и със самостоятелни тераси, обзаведени с градинска мебел и прекрасна гледка.

Barceló Royal Beach предлага и множество удобства за своите клиенти, сред които голям избор от ресторанти, спортен и дневен бар, най-големият и модерно оборудван SPA център в к.к. Слънчев Бряг, който предлага разнообразни терапии и индивидуални здравни процедури, фитнес център с всички необходими уреди и възможност за тренировка с личен треньор, басейни с различни размери, просторни зали за събития и т.н. Подземният паркинг на две нива осигурява допълнително удобството на гостите на хотела в самия център на курорта. До самата ограда на комплекса се намират тенис кортовете на Слънчев Бряг.

На фона на всичко изброено, петзвездният хотел е уникално място и за почивка на  семействата с деца. Детският център, разположен на партерното ниво, заема обширните 120м2, а атрактивният му интериор предразполага малчуганите да се забавляват под контрола на професионални аниматори. Организират се уроци по танци и диско вечери.

А всички туристи, които искат да се докоснат до любимите си международни и местни марки, да намерят предпочитаните от тях козметични и здравословни продукти и т.н., могат да посетят Royal Beach Mall. Единственият открит търговски център по южното Черноморие също се намира на територията на Barceló Royal Beach.

(платено съобщение )

Novini.bg
2182 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ббб

2021.05.17 | 18:37

3
Шибаняците Да го духат
Литекс-София

2021.05.17 | 16:15

2
Няма нищо такова. На сайта излиза някъв Flex Promotion за 20% отстъпка. Къде са тия 40%? Май само трафик си генерират.

2021.05.17 | 10:30

1
Тея са скуб/али за кво ли не хо/рата,да нае/меш хотел и да те оску/бят за пар/кинг,като за вс/еки уваж/аващ се/бе си хот/ел е задълж/ително да има пар/кинг,Сега били нам/алили скуба/нето,ами док/ъто не по/чнете да пла/щате на турис/тите да ви идват в хот/ела ще сте по/лу пра/зни вече.

Добави коментар

Водещи новини