Съседи от балканските страни с интерес към туристическия продукт по морето

  • 10 май 2021 08:30

  • 590
  • 5
Съседи от балканските страни с интерес към туристическия продукт по морето
©

Расте интересът на родните туристи към българското Черноморие, отчитат експерти от бранша. Причината е, че голяма част от традиционно летуващите в чужбина сънародници преоткриват предимствата на българските курорти и възможността за отлична почивка у нас. Увеличение се наблюдава и при туристите от съседните на страната ни държави като Сърбия, Македония, Румъния, Украйна и Молдова. Те припознават Черно море като чудесно място за летен туризъм, привлечени от достъпните цени, добрите условия за отдих и възможността да дойдат до страната ни с автомобил – силно предимство на фона на ограничителните мерки при въздушния транспорт в последно време.

Подобна тенденция отчитат и от водещата инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп. „Наблюдаваме все повече запитвания за престой в затворените ни комплекси „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“, които се намират между Слънчев бряг и Свети Влас. Сред клиентите ни има търсене на разнообразни опции за почивка, като преобладава интересът към едностайни или двустайни апартаменти, които могат да се наемат както за един уикенд, така и за целия летен сезон“, допълват от Галакси Инвестмънт Груп. От компанията инвеститор споделят още, че често, в края на своята ваканция, доволни от своя престой туристи се превръщат и в собственици на ваканционен имот.

Затворените комплекси „Сий Дриймс“ и „Маджик Дриймс“ на Галакси Инвестмънт Груп са разположени в подножието на планината и предлагат панорамна гледка към морето и Несебър. Те залагат на елегантен стил, модерна архитектура и високо качество на строителството. „С цел да осигурим максимален комфорт на посетителите и собствениците на имоти, помещенията са светли и функционални, а предвиденият интериорен дизайн е с удобно и модерно обзавеждане“, споделят от компанията. За да бъде гарантирано уединение и сигурност, са осигурени звукоизолиращи стени, професионален мениджмънт, денонощна охрана и частен паркинг. Допълнително предимство е осигуреният достъп до барове, ресторанти с разнообразна кухня, плувни басейни, фитнес центрове, масажни и козметични студиа, детски център и обширни зелени площи за отдих и почивка.

Освен че е един от предпочитаните инвеститори за избор на ваканционни и жилищни имоти, на който са се доверили над 3 000 семейства в България, Галакси Инвестмънт Груп е и най-големият собственик на 5-звездни хотели у нас. Сред тях са международно признатите брандове Hilton и InterContinental - в град София и Royal Beach Barceló - в курортен комплекс Слънчев бряг. Активи с изключителен потенциал, локализирани в един динамично развиващ се хотелски пазар. Инвестиционното портфолио на компанията включва още жилищни комплекси, офис сгради, търговски и индустриални площи.

(в материала има продуктово позициониране )

Novini.bg
590 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
възмутените

2021.05.10 | 10:53

5
Държавата ни се превърна в рай за мутрите.
до модератора

2021.05.10 | 10:51

4
Ти си проклета гадина.
до модератора

2021.05.10 | 10:45

3
ТИ СИ СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО ПРОСТОТИЯ.
1

2021.05.10 | 09:15

2
Забравили сте в началото "Платена статия".
Mите

2021.05.10 | 08:49

1
Пак Лъжете ... Какви Туристи искате.. когато сте надули цените до....

Добави коментар

Водещи новини