Рекламират "Албена" като място за рехабилитация след COVID-19

  • 17 март 2021 08:59

  • 413
  • 1
Рекламират "Албена" като място за рехабилитация след COVID-19
© albena.bg

Черноморският комплекс "Албена" участва в 27-ата международна туристическа борса в Москва с акцент в представянето върху специализираната програма за рехабилитация след преболедуване от Covid-19, съобщават от пресцентъра на курорта.

Въпреки трудната ситуация с придвижването по света, изложението е на живо с участието на представители на туристическата индустрия от Турция, Гърция, Черна гора, Малдивите, Кения, Мадагаскар, Малайзия и още много страни.

И като СПА дестинация "Албена" представя пред чуждестранните туристи специализираната програма за рехабилитация след прекарана коронавирусна инфекция, която е базирана на благоприятния морски климат - въздух, богат на озон и йод, оптимална влажност и ултравиолетова радиация със силна биологична активност. В програмата са включени процедури с естествени природни продукти, сред които хипотермална минерална вода от собствен сондажен извор и силно минерализирана термална кал, посочват от пресцентъра на ваканционното селище.

Експерт: Очакваме ръст на туристите с организирани чартъри

На туристическата борса в руската столица "Албена" представя и друга новост - програма за приобщаване на летовниците към многото безплатни спортни активности на територията на целия курорт при спазване на противоепидемичните мерки. Като Европейски курорт на спорта "Албена" привлича на изложението и със специализираните детски школи по плуване, футбол и плажен волейбол, отбелязват от пресцентъра на черноморския комплекс.

Последвайте канала на

Novini.bg
413 1

Коментари 1

Добави коментар
wtf!?!?!??!

2021.03.17 | 09:32

1
не виждам да има плаж....само шезлонги - това го има във всеки хотел, тъпанари ненаяли се!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини