Вицепремиерът Марияна Николова разговаря с дует "Ритон"

19 януари 2021 17:14

Вицепремиерът Марияна Николова разговаря с дует "Ритон"
© Министерство на туризма
778 2

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова разговаря с дует "Ритон", информираха от пресцентъра на Министерството на туризма.

,,Българската музика е изключително популярна както у нас, така и по света, а Вие сте едни от емблемите на родната сцена'', каза министър Николова и уточни, че българските музиканти и певци допринасят не само за развитието и популяризирането на родната музика, но и на туризма.

Турско списание рекламира зимния туризъм у нас - България: Рай точно до Турция

В последните години все по-търсен става т.нар. концертен туризъм, поясни тя.

Вицепремиерът сподели, че расте броят на туристите, които избират да посетят дадена дестинация, подтикнати от конкретно музикално събитие. По думите ѝ политиката на Министерството на туризма е съсредоточена върху развитието на нишовия туризъм и в тази връзка музикалният, културният и концертният туризъм са изключително важни.

Марияна Николова разговаря с председателя на Българската федерация по волейбол Любо Ганев

Министър Николова изрази надежда, че след стартиране на масовото ваксиниране културният живот ще се върне на предишните си нива, за да се задоволят нуждите на обществото в тази посока.

От своя страна Катя и Здравко от "Ритон" благодариха за оказаното внимание към тях и заявиха, че са отворени за съдействие и партньорство с Министерството в подкрепа на родния туризъм.

Novini.bg
778 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.01.19 | 18:25

129557
Тази оправи всичко друго от ресора си, че тръгнала по манастири, да се среща с певци, просто се самозабравиха, чудят се какъв пиар да си правят с цел - предизборни срещи

2021.01.19 | 17:23

129420
Тая, Румянка е напълно полудела. Какви са тия глупости за българската музика и света. И тия, двамата, милите, да си гледат пенсиите, тяхното време отдавна приключи.

Добави коментар

Водещи новини