Марияна Николова: Преосмислихме традиционните си представи за туризма

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и се включи в обсъжданията, посветени на туризма в условията на COVID-19, в рамките на организираната дискусия от Националния борд по туризъм. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството.

Всяка криза предоставя нови възможности за противодействие, а настоящата несъмнено ни помогна да преосмислим традиционните си представи за туризма, заяви министър Николова.По думите ѝ пандемията промени лицето на сектора и без тези изменения, съобразени с изискванията на т.нар. ново нормално, е невъзможно да се рестартира отрасълът и да се привлече инвеститорски интерес, както и не на последно място - да се възстанови доверието на потребителите.

Николова: Разчитаме българите да спасят и ски сезона

По време на срещата ѝ с Националния борд по туризъм тя поясни, че общите усилия на държавата и бранша трябва да отговорят на настъпилите промени, като се съсредоточат върху новите бизнес модели, устойчивото развитие, прилагането на високите технологии и по-адаптивната заетост.

Коментари

  1. 2020.10.15 | 16:28
    една патица мислила, мислила па.. заспала..
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Tуризъм

още

Анкета

Ще падне ли още цената на биткойна?

Ще падне ли още цената на биткойна?

Избрано от Интернет