Бум в наемането на каравани и кемпери през този летен сезон

  • 22 юли 2020 17:56

  • 2086
  • 0
Бум в наемането на каравани и кемпери през този летен сезон
© Булфото (архив)

Докато големите хотелски комплекси имат трудности, през лятото се забелязва истински бум при наемането на кемпери и каравани.

Наемането е страхотен вариант за хората, които желаят да почиват без близки съседи, а сравнително луксозните и снабдени с всичко необходимо кемпери могат да се намерят на цени от 150 до 250 лв. за денонощие. Те обаче са подходящи за четирима и цената не е толкова висока в сравнение с хотелските услуги.

Палаткаджии отнесоха солени глоби за къмпингуване на Карадере

Томина Колева, която професионално се занимава с отдаването и продажбата на кемпери и каравани, е категорична в предимствата им. С кемпер можете да обиколите повече различни места, докато караваните са по-широки. „Ако наемате кемпер, отидете и го вижте на живо първо. Разпитайте за абсолютно всичко, което ще ви е необходимо да използвате в него – как се изключва бойлерът, как се включва климатикът, как да се спре газовата инсталация“, обясни тя пред БНР.

Отстъпките стават по-големи, ако наемете кемпера за по-дълго. Прочетете обаче внимателно условията по договора. Обикновено се иска депозит от 1000 лева, който ще ви бъде върнат, ако върнете кемпера в добър вид. За сравнение, употребяван качествен кемпер струва около 30 000 лв., а новите са и по-скъпи.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2086 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини