Редно ли е да има почивка под строй?

  • 16 юни 2020 09:09

  • 569
  • 3
Редно ли е да има почивка под строй?
© Pixabay

„Туризъм и почивка под строй не може да се прави. Това, което искаме да постигнем с колегите и кампанията „Преоткрий България” е да накараме хората наистина да преоткрият страната ни.

Ние имаме чудесна природа, услугите са ни на достатъчно високо ниво и всички колеги се стараят", заяви пред Нова телевизия Борислав Хаджиев от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Той добави, че секторът е поставен в изключително трудно положение, а сезонът може да не се случи изобщо.

 

Ангелкова: Труден е рестартът на туристическия сектор

 

„Всички наши колеги са на мнение, че българският турист е най-добрият такъв, защото ние почиваме истински. Ние не сме като западноевропейците, които са планували почивката и бюджета си още преди година”, каза Хаджиев.

Последвайте канала на

Novini.bg
569 3

Коментари 3

Добави коментар
Море

2020.06.18 | 01:42

3
От години си почиваме в Гърция. Обяснението защо отиваме там е едно - спокойствие и добро обслужване. Преди две години заради приятели отидохме на нашето море - оказа се голяма грешка - презастрояване, обслужване под всякаква критика и т.н. Все още не могат тъй наречените хотелиери и ресторантьори да разберат че доволният клиент ще доведе нови клиенти, и обратно - прецакания ще разкаже на всички познати и непознати колко зле е било.
Блгарин

2020.06.16 | 09:48

2
СЕЗОНЪТ НИ Е КЪС, ТЕОРИЯТА НА ХОТЕЛИЕРИ И РЕСТОРАНТЬОРИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО Е “ДЕН ГОДИНА ХРАНИ”. КОЕТО ОТБЛЪСКВА КЛИЕНТИТЕ БЪЛГАРИ, ОСОБЕНО ТЕЗИ С ТЕСНИТЕ ДЖОБОВЕ, КОИТО ИСКАТ ОТ ХОТЕЛ С ДВЕ ЗВЕЗДИ УСЛУГИ КАТО В ШЕРАТОН!!! КУЛТУРАТА НА ОБСЛУЖВАНЕ В НИСКОТАРИФНИТЕ ОБЕКТИ Е НУЛЕВА! СКЪПИТЕ ХОТЕЛИ СИ ЗАСЛУЖАВАТ!!!
Таня

2020.06.16 | 09:23

1
"Ние имаме чудесна природа, услугите са ни на достатъчно високо ниво и всички колеги се стараят", " - който го казва , вярва ли на това ? Нищо не е наред в БГ . В България , не се почива , само се напрягаме , ядосваме и си тръгваме уморени .... Когато може да се предложи услуга поне равна на съседите , тогава хората сами ще се върнат , да почиват у нас .... До тогава , мислете .......

Добави коментар

Водещи новини