Експерт: Неоснователни са притесненията на българите, че няма да могат да пътуват

  • 14 май 2020 09:00

  • 4403
  • 6
Експерт: Неоснователни са притесненията на българите, че няма да могат да пътуват
© БТВ

ЕК даде знак, че се връщаме към "новото нормално". Всички ограничения трябва да са предмет на преговори между съседни държави. Това заяви в сутрешния блок на БТВ д-р Поли Карастоянова, изпълнителен директор на Националния борд по туризъм. 

"Хигиената трябва да начело на маркетинга на всички държави - сигурността е това, което ще се рекламира за почивка във всяка държава", каза още тя. 

Вижте как ще работят хотелите и заведенията в тях от утре

"Имаме нова ситуация, която предполага въображение. Най-важна е сигурността, а на дадените места има хора, които знаят как да се справят в тази ситуация", допълни д-р Карастоянова. 

"Неоснователни са притесненията на българите, че няма да могат да пътуват", разкри изпълнителният директор на Националния борд по туризъм. 

Ангелкова призова: Всички да изберат България за почивка, от утре всички хотели отварят

"Аз и Вие за Копривщица от София сме толкова потенциално опасни, колкото и англичани от Лондон", заяви д-р Карастоянова. 

"Призовавам българите да изберат родното Черноморие и нашите планини. Ще получат добро отношение и обслужване", завърши д-р Поли Карастоянова. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4403 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
баце

2020.05.14 | 18:10

6
Да го такова мутроморието и чучелото министър на туризма.
Таня

2020.05.14 | 12:20

5
А бе Вие за бавни ли ни мислите? Не можете да ме принудите да почивам на нашето Черноморие . Патили сме и няма да го допусна отново . Нищо не е както трябва -обслужване , храна , отношение .... Но тези номера , че след като се върнем от почивка навън , ще сме под карантина 14 дни , моля ... Не бъдете нагли !
Некой

2020.05.14 | 09:55

1
"Ще получат добро отношение и обслужване" това по нашето Черноморие... И да го вида няма да го повярвам. Ще си дам парите за почивка там дето гледат на мен като турист. Когато ме виждат като ходещ портфейл, мерси ще пропусна...

2020.05.14 | 12:03

4
С тези думи, че ще получим добро отношение и обслужване само потвърждава, че досега те са били под всякаква критика. Да стане и да каже сега тази госпожа щом досега са се държали долно и гнусно защо да ходим там? Съвсем за олигофрени ни взехте майна.

2020.05.14 | 11:31

3
Валери Симеонов е бита карта.

2020.05.14 | 11:31

2
ХЕМ ГРОЗНА, ХЕМ ПРОСТА, ХЕМ КРАДЛИВА. ЩО Е ТО.

Добави коментар

Водещи новини