Препоръка в Банско: Да не се приемат нови туристи, да се прекрати престоят на настанените

  • 15 март 2020 14:30

  • 1823
  • 0
Препоръка в Банско: Да не се приемат нови туристи, да се прекрати престоят на настанените
© Pixabay

Кризисният щаб в община Банско излезе с нови препоръки във връзка с усложнената обстановка от разпространението на коронавируса.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32988

Да бъде преустановено посещението на всички търговски обекти на територията на Община Банско, в т. ч. фризьорски и козметични салони и не само. Всички хранителни магазини, аптеки, бензиностанции, банкови и застрахователни офиси да спазват строго определените санитарно – хигиенни условия. В противен случай, ще бъдат предприети всички необходими законови мерки за преустановяване на дейността им.

Гражданите и гостите на Община Банско да преустановят всички групови форми на дейност и мероприятия и да спазват определените от Националния оперативен щаб санитарно – хигиенни изисквания.
Всички собственици, управители и работещи в хотелиерския бранш да предприемат всички необходими мерки за неприемане на нови туристи, а настанените в момента да бъдат запознати и задължени да изпълняват мерките, определени от Националния оперативен щаб. Да бъде ограничено свободното движение извън хотелските комплекси и места за подслон на пребиващите в тях гости.

Препоръчваме да бъдат предприети мерки за предсрочно прекратяване престоя на гости на хотели и места за настаняване!

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
1823 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини