За поредна година Turkish Airlines организира най-големия корпоративен голф турнир в света

  • 26 юни 2019 12:20

  • 540
  • 1
©

В събота, 22 юни, Pirin Golf & Coutry Club бе домакин на 5-ото издание на Световната голф купа на Turkish Airlines (Turkish Airlines World Golf Cup) – най-големият корпоративен голф турнир в международен мащаб. Състезанието бе 34-тото от рекордните общо 103 такива, които ще се проведат през 2019 г., а победителите ще се срещнат на големия финал в Турция по-късно тази година. Те ще имат възможността да участват в Turkish Airlines Open Pro-am, където предишните победители са играли с Тайгър Уудс и Рори Макилрой.

Победител в състезанието с 39 точки стана Виктор Генев, който ще представи София на големия финал. Втори се класира Стоян Пандев, а Стефан Крайчев остана трети. При мъжете първи в категория „най-близо до флага“ е Галин Ганчев, а при жените – Таня Илиева. Александър Евтимов е победител в категорията „най-нисък брутен резултат“.



Авиокомпанията се гордее с качеството на продуктите и услугите, които предлага – от най-свежите сезонни съставки на менюто, предлагано на борда, до опцията за разглеждане на Истанбул при дълъг престой между полетите и бонусите като безплатен превоз на спортна екипировка, включително голф стикове. Днес Световният голф турнир на Turkish Airlines продължава да предоставя най-доброто, като всички играчи, поканени от авиокомпанията, за пореден път ще участват в някои от най-добрите голф курсове.

 „Сърдечно благодарим на всички наши гости, които направиха Световната голф купа на Turkish Airlines в София толкова успешна – коментира Мехмет Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines – България. – За пореден път турнирът беше много вълнуващ. Поздравяваме нашия победител, Виктор Генев, и му пожелаваме успех в Турция.“

Всички финалисти в турнира ще пътуват до Турция в луксозната бизнес класа на Turkish Airlines. Събития като този турнир и Turkish Airlines Open превърнаха подкрепата на авиокомпанията в ключов фактор за това Анталия да стане популярна като международна премиум дестинация с изключителни условия за голф играчи.

Turkish Airlines продължава да се развива в цялата си мрежа от 306 дестинации в 124 държави. Авиокомпанията регистрира ръст от 10% в броя на пасажерите – от 68 милиона през 2017 г. до 75 милиона през 2018 г. Откриването на новото Летище Истанбул ще спомогне допълнително за ръста на турската авиация и ще повлияе на сектора и в глобален мащаб, измествайки фокуса му на изток. Проектът ще бъде изпълнен в четири фази, финалната от които трябва да приключи през 2028 г., когато се очаква летището да включва 6 писти, 4 терминала и 233 места за самолети и да има капацитет да обслужва до 200 милиона пътници на година с 500+ гишета и 225 000 служители.
Световната голф купа на Turkish Airlines се осъществява с подкрепата на National Car Rental & SOCAR.

 

За Turkish Airlines:
Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, разполага с 336 пътнически и товарни самолета и полети до 309 дестинации по целия свят, от които 260 международни и 49 вътрешни линии. Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията www.turkishairlines.com или в социалните й профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.

За Star Alliance:
Star Alliance е основана през 1997 г. като първата изцяло международна асоциация за авиолинии, за да предложи достъп, признание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Редица награди, сред които „Air Transport World Market Leadership Award“ и „Best Airline Alliance“ от Business Traveller Magazine и от Skytrax, доказват, че асоциацията се приема добре на пазара. Членове на асоциацията са: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, THAI, Turkish Airlines и United. В момента мрежата на Star Alliance предлага над 18 800 ежедневни полета до 1300 летища в 193 страни. Повече информация за Star Alliance може да намерите на официалния уебсайт www.staralliance.com.

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
540 1

Коментари 1

Добави коментар

2019.06.26 | 17:14

1

КОЙТО ГО МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИВА БРАВО ГОЛЯМА КОМПАНИЯ

Добави коментар

Водещи новини