Министър Ангелкова разпореди проверка на плаж Камчия

  • 20 юни 2019 17:26

  • 561
  • 1
Министър Ангелкова разпореди проверка на плаж Камчия
© Министерство на туризма (архив)

Министърът на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard разпореди проверка на морски плаж в района на Камчия.

Инспекцията се предприема след информация в общественото пространство за нарушаване на целостта на дюни на ивицата, съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма. Екипи на ведомството на място ще проследят има ли и какви са нарушенията по крайбрежието.

Задължение на Министерството на туризма е да следи как се спазват договорите за концесия и наем на морските плажове през цялата година. Проверяват се и неохраняемите ивици. При установяване на нарушения и неспазване на законодателството ще се налагат безкомпромисни наказания.

Министерството на туризма работи в сътрудничество с всички оторизирани институции и контролни органи и призовава своевременно да бъде информирано при всякакви съмнения за извършване на неправомерни действия на територията на морските плажове.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
561 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
RMM

2019.06.20 | 18:06

1

И каква файда от тези проверки и закани? Колко наказани има, колко са в затвора и реално глобени? Какво стана с онзи, дето си копаеше дюните с багера, не съм чул да е в затвора или да е платил солена глоба и възстановил щетата? Този крокодил само си приказва, колкото да не заспи! Такива калинки като ги назначават на отговорни постове, поне да вършат някаква работа.

Добави коментар

Водещи новини