InterContinental Sofia с поредната престижна награда

  • 10 юни 2019 10:37

  • 708
  • 0
InterContinental Sofia с поредната престижна награда
©

InterContinental Sofia е сред тазгодишните победители в най-престижния международен конкурс за туризъм World Travel Awards 2019. Само година след отварянето си, иконата на съвременния лукс в България – InterContinental Sofia, грабна приза в две от категориите – „Водещ хотел в България“ и „Водещ нов хотел в Европа“ за 2019.

Част от международната луксозна марка хотели InterContinental® Hotels & Resorts, InterContinental Sofia бързо се превърна в лидер на българския пазар и се утвърди като еталон за лукс. Това се вижда и във впечатляващите резултати за последните 12 месеца по отношение на рейтинг и мнения на гости: според един от критериите на веригата за оценка на качеството – Guest HeartBeat, цялостното впечатление на гостите за 2019 г. не е падало под 93%, с тенденция да бъде в Топ 3 за бранда в Европа. В допълнение, хотелът спечели Сертификатът за отличие на Trip Advisor за 2019 и през целия период на дейност запази своя рейтинг в онлайн платформите за резервации над впечатляващите 9 точки.

В края на 2018, InterContinental Sofia стана член на ексклузивната програма Fine Hotels and Resorts, представяща водещите хотели от този ранг и привличаща опитни пътешественици от цял свят. Още от нейното въвеждане, програмата е изключително успешна за хотела поради привилегиите, които носи на гостите, като настаняване в по-висок клас стая, късно напускане, закуска, вечеря или обяд за двама и други.

Според Генералния мениджър на InterContinental Sofia Анджело Зукала, зад впечатляващите резултати, постигнати само година след отварянето на хотела, стои вниманието към всеки детайл от престоя на госта – от топлото посрещане на Рецепция, през неповторимия комфорт в стаята до незабравимото кулинарно изживяване. „Следвайки международния етикет на нашия бранд InterContinental®, ние предлагаме истинско гостоприемство на всеки гост, като преминаваме отвъд петзвездния стандарт за обслужване и добавяме лично отношение във всеки един момент. Именно това кара гостите да ни обичат!“, споделя той.

InterContinental Sofia впечатлява местните и чуждестранни посетители със своя дискретен и елегантен интериор, уникална локация, спиращи дъха гледки и персонално обслужване. В края на миналата година, InterContinental Sofia откри своя Президентски апартамент, простиращ се на обща площ от 235 кв. м., който е единствен по рода си продукт за българския пазар. Апартаментът е разположен на седмия етаж на хотела и предлага на гостите впечатляваща гледка към Витоша, изтънчен дизайн, удобства от най-висок клас, което го превърна и в предпочитан домакин за делегации, вечери в тесен кръг и медийни събития.

InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската индустрия, с повече от 400 000 служители в над 100 страни. В момента IHG® има 5656 действащи хотела в световен мащаб и 1916 в процес на изграждане.

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
708 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини