Николина Ангелкова: Обявяваме старт на вторите Годишни награди в туризма

  • 23 август 2017 19:41

  • 1424
  • 0
Николина Ангелкова: Обявяваме старт на вторите Годишни награди в туризма
© Министерство на туризма

От днес стартира състезанието за вторите Годишните награди в туризма. Това заяви министър Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard при посещението си в Античния тракийски град „Кабиле“ заедно с кмета на община Ямбол Георги Славов, съобщиха от министерството на туризма.

„Миналата година Националният археологически резерват спечели наградата за 2016 г. в категорията „Изборът на българите“, затова за мен е чест и особено удоволствие да Ви информирам точно тук за старта на тазгодишния конкурс“, допълни още министърът.

„Използвам повода на днешната ни среща и да призова всички общини и туристическия бранш да участвате активно в Годишни награди в сферата на туризма 2017, които Министерството организира в 16 категории. Това е добър начин да представите резултатите, които сте постигнали през миналата година, а и не само“, заяви Ангелкова. Тя подчерта, че срокът за подаване на документи е до 15 октомври и всеки, който желае да вземе участие в подбора, може да подаде кандидатурата си. „Достатъчно е да отворите сайта www.tourismawards.bg и ще намерите подробна информация за провеждането на конкурса и начина на кандидатстване. Спечелилите участници ще бъдат обявени на тържествена церемония през месец декември 2017 г.“, допълни министърът.

Бих искала да благодаря на представителите на местната власт, и лично на кмета на Ямбол г-н Георги Славов, за активната позиция и за усилията, които полагате за превръщането на България в предпочитана и конкурентна туристическа дестинация“, подчерта министър Ангелкова. И добави, че годишните награди в туризма са точният стимул, който активира сектора да се развива и съревновава. „По този начин ние предоставяме на българските и чуждестранните туристи не само още по-добър и качествен, но и по-конкурентен туристически продукт“, каза още тя.
 

Валери Зайцев
1424 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини