Кольо Парамов: Не трябва да се радваме на нещастието на гърците (видео)

  • 02 юли 2015 08:15

  • 2219
  • 7
Кольо Парамов: Не трябва да се радваме на нещастието на гърците (видео)
© Булфото

Ако чакаме да си оправим туризма, защото в Гърция има криза, нещата не са добре. По-добре да закриваме този отрасъл. Не трябва да се радваме на проблемите на братята гърци.

Това каза в сутрешния блок на БНТ журналистът Георги Милков. Заедно с него гости в студиото бяха финансистът Кольо Парамов и Благой Рагин, председател на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите. Те коментираха темата за кризата в Гърция и възможностите за българския туризъм и бизнес. Трябва да имаме стратегия и да проведем мощна рекламна кампания. Не трябва да принизяваме условието, че Гърция е в криза и трябва да се възползваме от това. Не трябва да се радваме на нещастието на гърците. Гърция ще реши проблемите си. Въпросът е по какъв начин ние да организираме стопанството си, за да се наложим на пазара на туристическите услуги. Отново ще повторя, че трябва силна и хубава реклама, категоричен беше Парамов.

На същото мнение беше и Благой Рагин. Той подари на всички в студиото по една пита кашкавал и заяви: Това е едно просто нещо. Необходими са 28 млн. лева, за да може всеки един чужд турист да получи една такава пита кашкавал и една бутилка вино, които да си отнесе за спомен вкъщи. Георги Милков пък даде пример с обслужването по родното Черноморие. Бях на откриването на един плажен бар и чаках 40 минути да ми вземат поръчката. Колкото и пречиствателни станции да направим, колкото и пити кашкавал да подарим, като няма нормално обслужване, нещата няма да се получават. Не може да си буреносен облак и да очакваш клиентите да ти оставят бакшиш, каза журналистът. Тези неща са така, защото в обслужването няма традиция. Наемат се хора, които искат да изкарат някакви пари за един сезон. Сервитьор не можеш да станеш за едно лято. Другият проблем е на плажа. Не може да се искат по 30 лева за чадър и шезлонг, обясни Рагин.

Филип Епитропов
2219 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
XXL

2015.07.08 | 18:33

7
ГЪРЦИТЕ СИ ИМАТ РЕАЛНА КРИЗА.БЪЛГАРИТЕ СИ ИМАМЕ КРАДЛИВИ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ

2015.07.06 | 15:51

6
Ако ГЪРЦИЯ клекне ще стане като България - икономическа пустиня , а гърците като българите - опростачени бедняци без бъдеще ! И ТИКВА ще ги управлява !

2015.07.02 | 16:52

5
Европедерасите искат да направят гърците бедни и самоубиващи си като българите , а Гърция - циганска пустиня като България ! Сега търсят гръцка ТИКВА да я сложат вместо ЦИПРАС !

2015.07.02 | 14:45

4
" Братята гърци"...Парамов ,вазелин дърт ! От кога гърците ни станаха братя ?
гост

2015.07.02 | 10:25

1
абе май са ни повече братя от блядовете. поне са православни
varvarin

2015.07.02 | 10:41

3
kur za garcite
В е л и к и я

2015.07.02 | 10:25

2
Този да не го опрашва някой мазен грък , та така защитава тая измет ....

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини