Посрещни лятото с телевизия от А1 на специална цена от 8,99 лв. на месец

  • 03 юли 2024 13:10

  • 281
  • 0
Посрещни лятото с телевизия от А1 на специална цена от 8,99 лв. на месец
© А1

     • През юли вземи телевизия от А1 на специална цена от 8,99 лв. на месец за целия период на договора

     • Наслади се на над 100 ТВ канала без нужда от инсталация

     • Възползвай се от интерактивни функции и 7 дни архив

През юли А1 дава възможност на настоящи и бъдещи клиенти да се възползват от специална цена за телевизия – 8,99 лева на месец за целия период на договора. Абонаментният план включва над 100 ТВ канала, 30+ канала с HD качество, както и програми с 4К Ultra HD резолюция.

Телевизията от А1 превръща традиционното забавление пред малкия екран в истинско преживяване. Офертата е лесна за активиране и използване, предоставяйки максимално удобство на потребителите. Сред предимствата на абонаментния план са редица интерактивни функции като „стартиране отначало“, която позволява на зрителите да стартират отначало текущо предаване само с едно натискане на бутон, „времево изместване“, с която могат да паузират, превъртат напред или назад, докато гледат на живо, както и запис на предавания по избор, които предстоят да се излъчат, дори докато гледат друг канал или не са пред телевизора. Абонирането за този тип услуга предлага и още удобства – тематично обединение на различни канали и 7 дни архив.

Желаещите да се възползват от специалните летни условия за телевизия от телекома могат да го направят в магазините на А1 или онлайн на A1.bg.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
281 0

Водещи новини