Биткойн не спира да расте, задминавайки компанията на Уорън Бъфет

  • 12 февруари 2024 17:10

  • 1267
  • 1
Биткойн не спира да расте, задминавайки компанията на Уорън Бъфет
© Freepik

Биткойн не спира да расте, задминавайки компанията на Уорън Бъфет. Това забележително постижение поставя Биткойн пред известни компании като Berkshire Hathaway, Tesla, Visa и JPMorgan, като подчертава нарастващото му влияние и стойност на пазара.

Скорошният възходящ импулс на Биткойн привлече широко внимание, като както пазарните наблюдатели, така и анализаторите изразяват оптимизъм за бъдещата му траектория. Положителните настроения на криптовалутата предполагат възможността за предстояща бича серия, което подхранва очакванията на инвеститорите.

Забележително е, че експертите от бранша предложиха бичи прогнози за цената на Биткойн, като главният изпълнителен директор на CryptoQuant Ки Йонг Джу прогнозира значителен скок от 160%.

Защо основателят на Skybridge Capital прогнозира, че биткойн ще достигне $400K през 2025 г.?

Аналогично, анализаторът Stockmoney Lizards определя потенциална нова долна граница на цената от 40,000 долара, като черпи информация от историческите модели, съпътстващи събития, свързани с халвинга на Биткойн. С наближаването на поредния халвинг на Биткойн, насрочен за април, на инвеститорите се препоръчва да следят внимателно представянето му, като отчитат потенциалните последици за бъдещите пазарни тенденции.

От спад до $20,000 до изкачване до $200,000: какви са прогнозите за Биткойн за 2024 г.?

В обобщение, значителният възход на Биткойн, който го превърна в един от водещите активи в световен мащаб, подчертава нарастващото му значение и влияние във финансовата екосистема. С наближаването на границата от 1 трилион долара пазарна капитализация Биткойн продължава да изпреварва традиционните показатели, сигнализирайки за промяна на парадигмата във възприемането на цифровите валути, пише kriptonovini.com. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1267 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.12 | 20:02

1
Иcкaте ли луд ce.кc за 2-3 часа, силни epekции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ce.кc незaбpавим----> use.my/azalfa

Добави коментар

Водещи новини