Етериум и Шиба Ину: какви са прогнозните им цени, според изкуствения интелект на Илон Мъск

  • 05 февруари 2024 11:36

  • 2321
  • 0
Етериум и Шиба Ину: какви са прогнозните им цени, според изкуствения интелект на Илон Мъск
© Bing Image Creator

След като през 2023 г. отбеляза впечатляващ скок на стойността си с близо 100%, инвеститорите в ETH сега внимателно наблюдават представянето ѝ през предстоящата 2024 г.

По-конкретно, бе потърсена прогноза от AI на Grok по отношение на траекторията на цената на Етериум към края на годината.

Grok, AI модел, разработен от xAI, стартъп, свързан с Илон Мъск и пряко свързан с X, предлага прогноза, посочваща вероятен диапазон за стойността на ETH в края на годината, като я поставя между $4,000 и $5,000 за ETH. AI предполага, че максималната стойност, която Ethereum може да достигне през 2024 г., е $6,500, а минималната – $2,500.

Обещания, но и рискове: какво носи срещата между блокчейна и изкуствения интелект?

Въпреки бичата прогноза на Grok, заслужава да се отбележи, че към 4 февруари ETH се търгуваше за $2,306, което показва отклонение от прогнозирания минимум. Това разминаване възниква, въпреки че по време на анализа си AI е информиран за текущите пазарни цени, пише cryptodnes.bg.

Grok подкрепя своите оптимистични прогнози, като взема предвид различни фактори, като успешното изпълнение на ъпгрейда Shanghai, преминаването към PoS и потенциалното въздействие на ETF-ите на Етериум.

Макар че обосновката на Grok включва неотдавнашни и текущи събития, засягащи стойността на Етериум, от решаващо значение е да се признае нейната корекция на минималната цена, за да съответства на текущата търговска стойност на ETH от $2,300. Следователно скокът до прогнозираната средна стойност от $4,000 би представлявал 74% годишно поскъпване на цената.

Крипто анализатор отправя предупреждение за Етериум (ETH) – какво да очакваме?

При оптимистичен сценарий Ethereum може да претърпи скок, надхвърлящ 180% до максималната прогнозна стойност, което представлява примамлива възможност за риск и възвръщаемост, ако прогнозите на Grok се окажат точни.

В заключение, инвеститорите трябва да подхождат предпазливо към пазара и да провеждат задълбочени проучвания, за да формулират информирана инвестиционна стратегия. Институционалните инвеститори, включително структури като BlackRock и Franklin Templeton, следят отблизо водещата блокчейн Web3 технология, което потенциално може да увеличи нейното търсене.

Изкуственият интелект на Илън Мъск беше хванат да плагиатства от ChatGPT

В търсене на информация за бъдещото му ценообразуване на монетата до края на 2024 г. бе потърсена помощ от чатботът, задвижван от изкуствен интелект (AI). Grok, изкуственият интелект, разработен от xAI, дъщерно дружество на X (бивш Twitter), замислен от Илон Мъск, придоби популярност сред инвеститорите в криптовалути.

Криптовалутата Dogecoin скочи с над 20%, след като Мъск смени логото на "Туитър"

Според Grok, очакваният ценови диапазон на SHIB в края на 2024 г. се колебае между $0.000012 и $0.000020.

Оптимистичните и песимистичните прогнози на Grok за Шиба Ину са съответно $0.000030 и $0.000006.

Постигането на най-високата прогноза би означавало забележително увеличение от 275% спрямо текущата цена, докато слизането до най-ниската прогноза би означавало загуба от 25%.

Кой е Виталик Бутерин – хлапето, което стана милиардер?

Това подсказва, че въпреки несигурното търсене и случаи на употреба, Шиба Ину успява да поддържа страстна общност и висок обем на търговия, както и ликвидност в множество екосистеми, подхранвани от популярността на проекта сред спекулантите.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2321 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини