По-изгодни цени на горивата с tbi buy и Петрол

  • 07 септември 2022 16:34

  • 622
  • 0
По-изгодни цени на горивата с tbi buy и Петрол
© Денис Горбунов, CEO на tbi buy

От днес потребителите на tbi buy, мобилна платформа за пазаруване - част от tbi bank, ще могат да се възползват от по-изгодни цени във всички обекти на бензиностанции Петрол. Благодарение на колаборацията между двете компании, клиентите на една от най-широкоразпространените бензиностанции в страната ще могат да си върнат част от похарчената сума под формата на бонус точки в мобилното приложение.

Единственото, което се изисква е да изтеглят безплатно приложението на tbi buy, и да сканират касовата бележка – без да се ангажират с допълнителни покупки или каквито и да е такси. Една точка се равнява на един лев, а събраните точки могат да бъдат похарчени в обектите на над 450 партньора на шопинг платформата.

Използването на тази функционалност от tbi buy за по-изгодни цени не изключва възможността от ползване на държавна отстъпка за тях, което прави зареждането на автомобила още по-достъпно. Освен за горива, точки могат да се събират и за всички останали артикули, които предлагат бензиностанции Петрол с изключение на винетки и използване на карта за лоялност „клуб Грифон“.

„Поддръжката на автомобила е един от най-големите разходи в месечния бюджет. Ето защо се радваме, че заедно с нашите партньори от бензиностанции Петрол даваме възможност на българите да облекчат разноските си като вече всеки желаещ може да получи обратно част от похарчената сума и да я използва по свое желание в нашата партньорска мрежа“, споделя Денис Горбунов, CEO на tbi buy.

„В стремежа си да развиваме и надграждаме бранда Петрол, като развиваща се компания, спрямо най- новите тенденции в предлаганите услуги, партньорството с tbi buy е още една стъпка към желанието ни да предоставим различни възможности за повишаване на клиентската удовлетвореност”, споделя Лъчезар Граматиков, главен търговски директор на Петрол.

Като част от стремежа си да предостави повече възможности на българските потребители при пазаруване, tbi buy непрекъснато разширява мрежата си от партньори с компании от разнообразие от индустрии – ресторанти и заведения за хранене, СПА и бюти студиа, магазини за спортни стоки, авточасти и редица други. Платформата вече предлага различни специални оферти и допълнителни бонус точки, ексклузивно за своите потребители.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
622 0

Свързани новини

Водещи новини