Февруари е точното време за ремонт на банята със специалните предложения на ROCA

  • 03 февруари 2022 15:28

  • 1676
  • 0
Февруари е точното време за ремонт на банята със специалните предложения на ROCA
©

Вижте кои са актуалните тенденции в обзавеждане на банята за 2022 и продуктите Roca, които може да закупите сега на промо цени.

Всяка година ROCA представя на световния пазар нови дизайнерски линии с колекции за баня, все по-усъвършенствани продукти и иновативни материали, новифункционалности, които да отговорят на нуждите на всеки потребител, независимо от начина му на живот.

Актуалните предложения на ROCA за 2022-ра година включват технологични нововъведения, които не само ще внесат елегантен акцент в дизайна на банята ви, но и ще ви изненадат с лесна инсталация и поддръжка. Не е задължително, обаче, да разполагате с голям бюджет, за да се сдобиетe с красива, модерна и практична нова баня. Достътъчно е да се възползвате от специалните промо оферти!

Сред най-търсените и практични решения за баня от ROCA са промо комплектите отструктура с вградено казанче, бутон по избор и стенна тоалетна със седалка и капак, чиито цени започват от 350 лв. с ДДС.

Комплектите с Rimless тоалетни ще ви осигурят максимална хигиена и чистота.Вътрешната повърхност на тези тоалетни е с плавен контур, без ръбове и скрити части, където може да се натрупа мръсотия. Комбинирайте със седалки от Supralit®  - иновативен материал, изключително здрав и устойчив, с антибактериални свойства.

Голямо удобство предлагат вградените казанчета на структурите ROCA, които са част от промо комплектите с конзолни тоалетни. Техният обем може да се регулира на няколко степени, включително 4/2 литра. Водният дебит и налягането на водата от казанчето са съобразени с геометрията на стенните римлес тоалетни, така че да осигурят отлично измиване, без изпръскване с вода извън тоалетната. Казанчетата са изключително безшумни, гарантират минимум 200 хиляди цикъла на отмиване, а стуктурите издържат на статично натоварване от 400 кг.

Финалният акцент в комплектите структура с вградено казанче и окачена тоалетна са надеждните механични бутони, като всеки клиент може да направи своя избор между 7 различни варианта на дизайн и цвят - с покрития хром гланц, хром-мат, черно мат или комбинация от бяло/сиво.

Решение за бани с класически дизайн са тоалетните тип моноблок. Възползвайте се от най-новото ни предложение за 2022 - компактна тоалетна The GAP SQUARE Rimless, с тънка седалка и капак cъс забавено падане, на цена от 472 лв. с ДДС.

Друга възможност, от която можете да се възползвате при специални условия, е TheGAP ROUND Rimless моноблок с тънка седалка и капак, със забавено падане и вграден електронен механизъм ЕМ1 за безконтактно пускане на водата, на цена от 536 лв. с ДДС.

За онези, за които комфортът и личната хигиена са на първо място, налице са предложенията със смарт тоалетна - комплект уелнес тоалетна Inspira In-Wash® с вградено казанче Duplо Smart, седалка и капак със забавено падане на цена от 3890 лв. с ДДС.

Ако бюджетът ви е ограничен, решение за по-добра интимна хигиена може да се постигне с комлектите на ROCA с хигиенни душове, на цени от 199 лв. без ДДС.

Актуални решения за душ зоната са комплектите с вградени смесители, на цени започващи от 455 лв. с ДДС. Модерно предложение е комплект с вграден смесител Naia и тънка, метална душ пита с размер XL, в цвят титаново черно, с финиш Everlux® - ексклузивно покритие от ROCA, изключително устойчиво на надраскване, химикали и почистващи препарати, което придава изтънчен и индивидуален характер на банята.

Душ колоните на ROCA се предлагат с допълнителни, практични функции, като регулируема височина и въртяща се душ глава, за по-голямо удобство на всички в домакинството. Сред специалните предложения може да откриете колони с голяма горна пита и ръчен душ с няколко функции, чиито цени започват от 287 лв с ДДС.

Благодарение на иновативните технологии, с термостатичните смесители и душ колони на ROCA всеки може да има максимален контрол на водата. Благодарение на термостатичните батерии, достигането до предварително зададената температура ставаизключително бързо – за по-малко от 3 секунди, след което смесителят поддържа тази температура постоянна. Пестене на вода и предотвратяване неволното покачване на температурата са само част от предимствата на термостатичните смесители на ROCA. Научете повече в нашата блог секция на https://www.roca.bg/rocalife

Всички специални оферти на Roca за ремонт на банята може да разгледате тук:

https://www.roca.bg/promotsii

Ако желаете безплатна професионална консултация и 3D визуализация на вашата нова баня, посетете корпоративния шоурум на Рока България на бул. Мария Луиза 16 в София или ни изпратите лично съобщение във Facebook страницата на Експо Баня София

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1676 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини