Нова функционална напитка подпомага имунитета и бодростта 
с жизненоважни минерали

16 април 2021 09:37

Нова функционална напитка подпомага имунитета и бодростта 
с жизненоважни минерали
©
1306 1

С настъпването на пролетта, завръщането към по-активния начин на живот, търсенето на свежо и здравословно презареждане след зимата, категорията на функционални напитки – напитки с добавена стойност за организма, идва в отговор на потребителските нужди.

Напитка с ползи за забързаното ежедневие

Много от необходимите за човек витамини и минерали не могат да се произведат от тялото и се набавят единствено чрез консумация на храни и напитки. Функционалните напитки, освен че освежават и хидратират, съдържат полезни вещества, необходими за правилното протичане на процесите в организма.

Функционалните напитки са за тези от нас, които искат не просто хидратация, а и за освежаване, цялостно презареждане и конкретни търсени ползи за организма.

Функционална напитка срещу умора и намален имунитет

Новата напитка за българския пазар Aquarius Water +ТМ съдържа минерали, които подпомагат имунитета и бодростта. Напитката е на водна основа и е налична в два различни вкуса – лимон, обогатен с цинк в помощ на нормалната функция на имунната система, и червен портокал с добавен магнезий който допринася за намаляване на умората и отпадналостта. Съдържащите се в напитката минерали покриват 30% от препоръчителния дневен прием на тези вещества.

Цинкът има определяща роля в различни аспекти на метаболизма на тялото, включително нормалната функция на имунната система, заздравяване на рани и синтез на протеини, като се съдържа в животински продукти като стриди, червено и птиче месо, боб, ядки и млечни продукти.

Магнезият отговаря за множество химични реакции и процеси в организма, включително правилната функция на мускулите и нервите, мозъчната функция, енергийния метаболизъм, регулиране на кръвната захар и кръвното налягане. Някои от източниците на магнезий включват: бобови растения, семена и ядки, пълнозърнести изделия и зелени листни зеленчуци, като спанак.

Aquarius Water +тм не просто хидратира, но и добавя 30% от необходимите ни дневни дози цинк и магнезий - с уникални вкусове и едва 14 kcal/100 ml.

(в материала има продуктово позициониране )

Novini.bg
1306 1

Коментари 1

Добави коментар
wtf!?!?!??!

2021.04.16 | 10:13

1
бла бла бла.........

Добави коментар

Водещи новини