Джамбазки с призив: България има нужда от икономически патриотизъм! Купувайте българското!

  • 04 април 2020 13:08

  • 1618
  • 11
Джамбазки с призив: България има нужда от икономически патриотизъм! Купувайте българското!
© Булфото (архив)

Днес не е време да се делим, обвиняваме или да водим безсмислени спорове, а да се обединим около идеята да спасим българската икономика, от там себе си, работните си места, прехраната и бъдещето на семействата ни.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

С това обръщение евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – съобщава, че подготвя инициатива в подкрепа на българската икономика, с която се цели представянето и потреблението изключително на български стоки и услуги. По неговите думи в момента имаме остра нужда да реализираме българската продукция на родния ни пазар, да избираме и да купуваме българското производство. По този начин парите на българите ще останат в българската икономика, което само по себе си ще даде възможност да бъдат намалени щетите, които разпространението на COVID-19 нанася и ще нанесе занапред на българската икономика.

Според българския представител в Европейския парламент в момента имаме нужда от икономически патриотизъм, не да се делим, обвиняваме или да водим безсмислени спорове, а да се обединим около идеята да спасим българската икономика, от там себе си, работните си места, прехраната и бъдещето на семействата ни.

Джамбазки: Трябва да продължи да работи производството, търговията и транспортът

Джамбазки инициира, в партньорство с няколко медийни платформи, и организира създаването на достъпен за всички българи информационен портал (страница), на който безплатно и безвъзмездно да бъдат представяни и рекламирани всички български производители, български стоки и услуги от всички сектори на икономиката - от производителите на семена, храни и козметика, през представянето на българския туристически, развлекателен, ресторантьорски, застрахователен бранш до производителите на електроуреди и тежки машини.

Целта на този портал е събиране на едно място на полезна информация и разпространяването ѝ през националните ефири и социалните мрежи относно това какво, от кого и как можем да закупим, задоволявайки собствените си потребности и помагайки на българското общество да премине през трудните времена, на които сме преки свидетели. Така ще спасим работни места в България.

Идват най-светлите християнски празници, традиционно свързани с повишена консумация на храни. Сега е времето да рекламираме, особено силно българското производство и да изберем именно него. Така парите на българите ще останат в българската икономика. 

Каним всички сайтове, телевизии и радиа да се включат в инициативата. Приканваме и всички български производители, доставчици на услуги и самонаети лица да се свържат с нас, за да бъдат включени в начинанието.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Филип Епитропов
1618 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
А?

2020.04.04 | 17:28

11
Купувайте качествиното и което ви е по джоба, независимо къде се произвежда. Българските експотаторски свине-бизнесмени или ще се научат как се трави бизнес и влязат в крак със световните стандарти или отпадат.
Обикновена Пунта Мар

2020.04.04 | 15:06

10
Виното, българско ли бе, "другарю-господин" Джамбазки? СКРИЙТЕ се, Вие НЕ Сте ПРИМЕР от когото да се учим!!!
1

2020.04.04 | 15:03

9
Дай пари, и ще купуваме....

2020.04.04 | 14:56

8
да не би да предлагаш алкохол , а ти ще го духаш после
Bay ganyo carvula

2020.04.04 | 14:30

7
Nedeyte kupuvate bulgarsko nikakvo kacestvo
...

2020.04.04 | 13:47

6
Съвети ни дава от Брюксел. Ама той виждал ли е какво се продава у нас?
Аз съм

2020.04.04 | 13:30

5
Въх бре чедооо , чедо , ти къде живееш ? Изпуснахме " влака " за българското 90- те години , питомното избяга , а ако ти се гони дивото , гони го , може пък да ти стигне живота ( ако живееш няколко стотин години КОЙ ЗНАЕ? )
Отвратен

2020.04.04 | 13:29

4
Осбено ракията - Джабазки - само домашна българска! Никакво уиски, чу ли македонски поборнико?

2020.04.04 | 13:24

3
Джамбазки скрий се някъде бе брат..скрий се бе човек,,престани с глупостите си бе.Защо да купувам Българско? Да тъпча гушата на МУТРИТЕ ли ? На същите тея потомствени комунисти които през 90 те унищожиха българската държава и нация ли ? Да спонсорирам БГ мафията и робовладелците които унищожават народа с 900 лв заплати при ЕВРО цени ли ? Когато БГ робовладелеца започне да плаща ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ при тези европейски данъци,сметки,цени и разходи,когато се научи да произвежда качество а не МЕНТЕ тогава ще купувам БЪЛГАРСКО..ЯСНО ЛИ ТИ Е

2020.04.04 | 13:21

2
БЪЛГАРСКИТЕ ПРОДУКТИ СА МЕНТЕТА..СИРЕНЕТО МЕНТЕ,КАШКАВАЛА МЕНТЕ,МЛЯКОТО БЪКАНО С ХИМИКАЛИ И Е МЕНТЕ ВРЕДНО...ЗА ХЛЯБА ДА НЕ ГОВОРИМ,ЕДИН ХЛЯБ С КВАС-0,500 ГРАМА В ПЕКАРНИТЕ СЕ ПРОДАВА ПО 5 ЛВ БРОЙКАТА...ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини