Coca-Cola България представи енергийната напитка Coca-Cola Energy

  • 12 март 2020 13:18

  • 1244
  • 1
Coca-Cola България представи енергийната напитка Coca-Cola Energy
©

Coca-Cola България представя своята нова енергийна напитка - Coca-Cola Energy. Компанията обяви решението да разшири портфолиото си от продукти, а Coca-Cola Energy е първата енергийна напитка в него.

От компанията обявиха, че през 2020 г. планират да разширят позиционирането на Coca-Cola Energy на допълнителни пазари с първоначален фокус върху Европа. Продуктът ще се появи в България през този март.

Със страхотен Coca-Cola вкус и усещане, които хората вече познават и обичат, Coca-Cola Energy съдържа кофеин от естествени източници, екстракти от гуарана и витамин B. В напитката няма таурин. Продуктът ще се предлага в опаковки от 250 мл.

„Coca-Cola Energy включва съставки, придобити от естествени източници и познатият и освежаващ вкус на Coca-Cola“, казва Светлана Димитрова, Senior Brand Manager, газирани напитки. „По време на разработването на рецептата запазихме тези две качества в основата на напитката и сме горди, че я предлагаме под марката Coca-Cola. С удоволствие каним хората да опитат тази нова и различна енергийна напитка, която е предназначена да допълни бързото и често доста натоварено ежедневие.

“Coca-Cola Energy ще се появи с впечатляваща нова визуална идентичност. Лоунча на напитката ще бъде придружен и от маркетинг кампания, която скоро ще бъде представена в България.

Създадена като напитка за млади хора (18-35 г.), Coca-Cola Energy ще бъде рекламирана в съответствие с отговорните маркетингови указания на Coca-Cola Company. Според насоките на UNESDA кампанията няма да включва семплинг активации в близост до начални и средни училища и смесването на напитката с алкохол няма да бъде насърчавано.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1244 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Юрген Клоп

2020.03.13 | 13:35

1
повърня

Добави коментар

Водещи новини