Дете откри огромна игла в пържолата си

Дете откри огромна игла в пържолата си. За това сигнализира бащата на детето - фотографът Васил Къркеланов. Той публикува снимки в страницата си във „Фейсбук” и написа: "Този път не ми е никак забавно. Пържолата беше в чинията на дъщеря ми... Детето е добре. Откри иглата в парчето, преди да го яде, защото ѝ направи впечатление странният цвят на месото в тази част, предаде БТВ.

Васил Къркеланов разказа, че докато приготвял месото, не усетил иглата. Когато обаче детето отрязало първото парче, казало на баща си, че вкусът е странен. След това забелязали иглата.

„Тя е около 4 см дълга. Възникват два въпроса – какво прави тази игла вътре. Явно има някакво инжектиране. Другият е какво ще се случи, когато тази игла попадне в хранопровода”, попита Къркеланов.

България сред първите в ЕС по употреба на антибиотици за животни

Според него иглата е попаднала в животното, докато е било живо. „Личи си по травмирането на самото място. Около самата игла си личи, че тя не е случайно попаднал в мъртво състояние. Това е медицинска игла от неръждаема стомана”, коментира фотографът.

Собственикът на свинекомплекса обеща да даде допълнителна информация в писмено становище.

От Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) са на мнение, че в случая се касае за инцидент. Тепърва предстои да бъде извършена проверка, тъй като от там също не разполагат с много информация. Обектът, от който е купено месото, ще бъде проверен. Трябва да се стигне и до самия производител. В рамките на няколко дни ще има и резултат от проверката.

Кадър: БТВ

Коментари

 1. 2019.12.02 | 09:51

  Тази пържола е сурова , но нали е за детето може !

 2. 2019.12.02 | 10:05

  Желязото е полезно!

 3. 2019.12.02 | 08:40

  Дете и пържола малко неестествено звучи,по скоро бащата я е намерил и са го преписали на детето за по голям ефект(скандал).

  1. 2019.12.02 | 10:10

   Ог каго са го "преписали"?

 4. 2019.12.03 | 14:03

  Предлагам интимни услуги. Само за активни гейове. Гр. Белоградчик, ул. Божко Иванов 13, тел. 0878682356. Очаквам ви, сладури! Може и във Видин на адреса на ДАИ, където бачкам и събирам яко подкупи.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Пазари

още

Анкета

Как ще работят заведенията след 31 януари?

Как ще работят заведенията след 31 януари?

Избрано от Интернет