Digital Trends 2019 си поставя за цел да отговори на въпроси кои 5 индустрии ще претърпят радикални промени в следващите години

Digital Trends 2019 представя стратегиите на топ компаниите и дигитални експерти утре - 15 октомври (вторник), в зала 6 на НДК.

В 5 панела повече от 20 представители на бизнеса в страната и чужбина ще дискутират промените и трансформациите, за които компаниите трябва да се подготвят във вече съществуващата дигитална екосистема.

Гостите и присъстващите на форума ще се срещнат с представители на топ брандове и да дискутират тенденциите в дигитализацията в сферата на телекомуникациите, банковия сектор, социалните медии и стартъп сектора.

Една от очакваните звезди на събитието е Емили Рейно, Global Digital Consultant в Ringier най-голямата медийна група в Европа. Тя ще представи бъдещето на симбиозата между дигиталната и традиционните форми на рекламата, базирани на опита на световната медиа агенция Ringier. С повече от 180 години опит в рекламата, семейната компания днес има повече от 7300 служители, оперира в 19 страни и работи за над 105 световно признати бранда. Компанията генерира продажби за над 1 милиард франка през 2018 г. като 1/3 от него дължи на продажби в дигиталната сфера.

В утрешния ден (15-ти октомври) в зала 6 на НДК на ще бъдат компаниите Bing Advertising (Microsoft), Searchmetrics, eMAG, Viber, Neterra, UniCredit Bulbank, eBag, Mastercard, Revolut, Ozone.bg, Entrea Capital, NEVEQ, Angels Club, Spark Bulgaria, Sofia Green, LAUNCHub. В 5 панела бизнесът споделя своя опит и ноу-хоу за промените в екосистемите на индустриите, следващи развитието на дигиталните тенденции.

Програмата и всички лектори на Digital Trends 2019 ще намерите на страницата на събитието: https://profit.bg/digitaltrends/.

Digital Trends 2019 се осъществява с подкрепата на: EMAG, Нетера, UniCredit Bulbank, Opel, Адмирал Маркетс, Резиденшъл Парк Лозен, SentecaCommerce и с медийната подкрепа на Sportal Media Group и Kaldata.com.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Пазари

още

Анкета

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Ще се възползвате ли от данъчно облекчение за ремонт?

Избрано от Интернет