Майдел с добри новини за компаниите, които цифровизират бизнеса си

  • 28 септември 2018 09:40

  • 1193
  • 2
Майдел с добри новини за компаниите, които цифровизират бизнеса си
©

Американско изследване на 400 компании показва, че тези, които са цифровизирали бизнеса си, имат средно 25% по-голяма доходност от тези, които не са.

Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел вчера в София по време на форума „Предприемачи на бъдещето“, чийто специален гост беше, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Новите технологии предоставят не само възможности за създаване на изцяло нови бизнеси, но могат да оптимизират всички съществуващи операции и на бизнеси, които не са били цифрови доскоро. Предприемачите на бъдещето са дигиталните предприемачи“, обясни Майдел.

„Мит е, че приемането на цифрови технологии води непременно до унищожаване на работни места. Напротив, историята е показала, че всеки път, когато човечеството е изправено пред радикална трансформация на икономиката, създадените нови професии и възможности са повече. Две-трети от днешните първокласници е вероятно да работят професии, които дори не съществуват днес, но ще бъдат реалност благодарение на развитието на технологиите. Важно е да подобряваме уменията си постоянно, за да сме в крак с новите тенденции", допълни евродепутатът.

Българският евродепутат, предприемачи и експерти обсъдиха кои са определящите фактори за успеха на съвременния предприемач и какви умения и качества трябва да притежава предприемача на бъдещето.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1193 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
J.

2018.09.28 | 13:28

2
Тази и други евродепутати, май само у нас канят и допускат до говорят на повче от 3 души събрани на едно място!В Брюксел се знаят само по между си и си правят сбирки да се правят на големи и важни!

2018.09.28 | 09:48

1
абе това пионерче като каква точно се изявява и не изпуска микрофона...?!?!

Добави коментар

Водещи новини