VP Brands International прибра пет златни медала за своите ракии

  • 22 февруари 2018 16:42

  • 2007
  • 0
VP Brands International прибра пет златни медала за своите ракии
©

Пет златни медала спечели най-големият производител на високоалкохолни напитки VP Brands International на Винария. С високите отличия бяха отличени Кайлъшка мускатова, Кайлъшка гроздова, Кайлъшка сливова, Пещерска гроздова и Пещерска мускатова.

Над 300 проби вина, ракии, винено бренди и спиртни напитки участваха в Международния конкурс тази година. Напитките се оценяваха от 20-членно жури, в което участват утвърдени дегустатори от страната и чужбина. Изискванията по оценяване на пробите и тази година са изцяло съобразени със стандартите на Международната организация по лозата и виното OIV, със 100-балната система и дегустационен лист.

Иван Папазов, изпълнителен директор на VP Brands International получи големите награди за ракиите от името на родния производител. Компанията е лидер на пазара за производство на високоалкохолни напитки.

„Това отличие е поредното доказателство, че усилията ни са в правилната посока. Но когато екипът е силен и сплотен резултатите не закъсняват“, коментира мениджърът. Медалът за Кайлъшка сливова пък доказва триумфалното завръщане на плодовите ракии. "През годините VP Brands International инвестира постоянно в най-модерната техника и най-вече в служителите. Обезпечихме производството и със собствени лозови масиви. Всичко това ни дава възможност за контрол на всеки етап и днес марките ни са еталон и барометър за категорията ракия“, допълни още Иван Папазов. Не остана място във витрините ни от медали, пък се пошегуваха хора от екипа.

Последвайте канала на

Novini.bg
2007 0

Свързани новини

Водещи новини