Галакси Инвестмънт Груп започна строителството на Royal Garden (снимки)

  • 09 ноември 2017 12:44

  • 2884
  • 0
Галакси Инвестмънт Груп започна строителството на Royal Garden (снимки)
©

Инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп даде старт на строителството на модерен жилищен парк от „премиум“ клас Royal Garden.

Константин Бояджиев, управител на компанията и инж. Иван Тотев, кмет на град Пловдив направиха първата копка, а събитието беше уважено от много официални лица. На обособената работна площадка на бъдещия жилищен парк бе отслужен тържествен водосвет за щастлив живот, здраве и благоденствие на бъдещите новодомци.

Royal Garden се намира в квартал „Отдих и култура“, който в последните години се очертава като един от най-предпочитаните райони на града. Обектът е разположен до Mall Пловдив, до Гребната база и до най-големия парк в града, които ежедневно привличат хиляди пловдивчани.

Жилищният парк ще се състои от две Г-образни сгради от „премиум“ клас на 8 етажа, от които 7 жилищни и един - партерно ниво, където са предвидени паркоместата и гаражите. Характерно за помещенията е, че ще се отличават с изключителна функционалност, апартаментите са с отлично разпределение, и светла височина от 2,85м., прави и лесни за обзавеждане форми. От югоизточната страна на сградите е предвидено ще бъдат изградени обширни тераси със завладяваща панорамна гледка към емблематичното тепе Младежки хълм. Жилищният комплекс е с контролиран достъп и видеонаблюдение.

Жилищният парк разполага с красива и обширна градина, чиято поддръжка ще бъде осигурена от професионален пропърти мениджмънт. Предвиждат се още обособени кътове за отдих и цветни детски площадки.

„Нашата компания вярва в потенциала на Пловдив и поради тази причина ние инвестираме в проекти, които спомагат за развитието на града и облагородяването на неговата инфраструктура“, каза по време на официалното събитие управителят на Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев. По думите му превръщането на Пловдив във все по-предпочитана инвестиционна дестинация обуславя до голяма степен нуждата от изграждане на повече проекти, които да задоволят нарасналото търсене на жилищни имоти в града. Проекти, които да отговорят на нуждите на по-взискателните купувачи, ориентирани към висококачествени имоти. „Вярвам, че с Royal Garden ще отговорим именно на търсенето на качествени домове в Пловдив. За нас това е проект, в който комфортът е изведен на преден план“, допълни Бояджиев.

Последвайте канала на

Novini.bg
2884 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини