Загорка стартира нова рекламна и комуникационна кампания

  • 28 март 2013 14:04

  • 6988
  • 4
Загорка стартира нова рекламна и комуникационна кампания
©

Загорка даде начало на новата си комуникационна кампания с името „Време е за нещо специално“. Тя стартира с два от поредица телевизионни клипове с различна развръзка, които ще бъдат представени в рамките на годината.

Кампанията е разработена от международната рекламна агенция BBH, а снимките са направени в Буенос Айрес, Аржентина. Режисурата е дело на тандема Аугусто Запиола и Сантяго Митре, носители на редица международни награди в областта на киното и рекламата. В проекта вземат участие 12 актьора и повече от 100 човека снимачен екип, като всички истории са заснети без прекъсване в рамките на 24 часа. Основната сюжетна линия на телевизионните клипове е свързана с двамата приятели, които стават свидетели и участници в неочаквани ситуации, провокирани с отварянето на всяка бутилка Загорка.

Новата комуникационна кампания на Загорка „Време е за нещо специално“ отговаря напълно на прогресивния дух на марката, стремежа към качество и иновативност, които потвърждават лидерските й позиции. През изминалата 2012 г. Загорка отбеляза ръст от 23% в обемите си на продажби, както и увеличение на пазарния си дял (по данни на AC Nielsen). Марката получи признание за високото си качество от международния институт за качество на потребителски продукти Monde Selection, който през юни 2012 присъди златни медали на Загорка и иновацията Zagorka Rezerva.

„Мисията на Загорка винаги е била да добавя вкус към живота на хората в България. Всеки път когато човек отваря Загорка нещо специално се случва. И това не е свързано единствено и само с невероятния, специален вкус на Загорка. Тази рекламна кампания е насочена към всички тези хора в България, които имат нужда от нещо специално в техния живот. Защото е време за нещо специално, нали?“ коментира Румен Колев, маркетинг мениджър на компанията.

Новата кампания на марката ще се развие през годината с поредица от активности, които ще са в духа на концепцията „Време е за нещо специално“ и ще целят да изненадат и провокират потребителите през следващите месеци.

Кратки факти за кампанията:

Новата рекламна комуникация е разработена и осъществена от международната рекламна агенция Bartle Bogle Hegarty London.

Режисурата е дело на Аугусто Запиола и Сантяго Митре, носители на редица международни награди в областта на киното и рекламата – Cannes Golden Lions, Clio, FIAP.

Всички клипове от поредицата са заснети в Буенос Айрес, Аржентина, в рамките на 24 часа.

Novini.bg
6988 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.11.26 | 15:47

4
Магарешка пикня с реклама за милиони !
bongo

2013.05.22 | 12:18

3
ako sprete da sipvate spirt i podobrite vkusa moje i da pochne da se kupuva
Димитър Димитров

2013.03.29 | 05:53

2
А каката с коронката и букета коя е, нищо не казвате? Нещо снимчици, линкче, ..., а, а?

2013.03.29 | 05:53

1
Peni se-ne peni,ke sa pie,pari se e davalo

Добави коментар

Водещи новини