„Ку-Ку бенд“ се завръща в bTV

  • 05 септември 2024 12:36

  • 11568
  • 5
„Ку-Ку бенд“ се завръща в bTV
© БТВ

Една от най-обичаните и успешни млади български изпълнителки Керана, е водеща на най-новата забавна музикална игра в ефира на bTV – „Коя е тази песен?“. Предаването стартира с два епизода на 14 и 15 септември (събота и неделя) от 22:30 ч., които ще се излъчат веднага след ексклузивните епизоди на 11-тия сезон на „Гласът на България“, чието начало също е в двата уикенд дни от 20:00 часа. Така bTV ще даде начало на есенния телевизионен сезон, а зрителите могат да се насладят на двойна доза музика и добро настроение с две предавания, две сцени, два бенда, нови водещи и едни от най-добрите български гласове и истински познавачи в света на музиката.

Керана влиза в студиото на „Коя е тази песен?“ и новото ѝ амплоа в компанията на великолепните музиканти от „Ку-Ку бенд“, които се завръщат в ефира bTV, а на рояла ще застане Евгени Димитров – Маестрото, който е и продуцент на играта.

„Намерихме си прекрасен музикант, артист и певец за водещ, и смятам, че в лицето на Керана имаме страхотно попадение. Новата музикална игра е българският вариант на световен телевизионен формат, който от няколко десетилетия шества по целия свят със страхотен успех. Щастлив съм, че bTV реши да я направи и в България“, сподели Маестрото в интервю за „Тази сутрин“ днес.

„Много съм щастлива и още не мога да повярвам какво точно ми се случва. Много е различно да съм водеща, бендът и участниците са страхотни и със сигурност ще е много забавно за всички зрители, които ще ни гледат!“, вълнува се Керана преди старта на първия сезон на музикалната игра.

Във всеки епизод на играта двама участници заставят един срещу друг, за да познаят „коя е тази песен“ само въз основа на няколко ноти, изпълнени от група на живо. Песните, които те трябва да разпознаят, обхващат всякакви жанрове, езици и десетилетия – от класически рок до българска естрада, новата вълна, съвременни световни хитове. За да спечелят, участниците трябва да победят съперника си с бързина и да отгатнат правилните песни в поредица от игри.

Самите състезатели са специално подбрани – хора с бързи рефлекси и познания в различни жанрове и периоди в музиката, с различни професии – архитекти, графични дизайнери, специалисти по анализ на данни, държавни служители, юристи, ветеринарни лекари и спортни мениджъри и др., които имат богат музикален вкус.

„Коя е тази песен?“ (Name That Tune) е американска телевизионна музикална игра, създадена през 50-те години и реализирана в над 27 държави на 4 континента. Собственост е на Prestige Entertainment, а в България се реализира от продуцентска компания 7/8.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
11568 5

Коментари 5

Добави коментар

2024.09.05 | 13:41

2
Оак няма да ги гледаме. Аман от чалгари.
До долния

2024.09.05 | 14:45

5
Ти ще ми духаш аз ще те гледам
дреме ни

2024.09.05 | 14:08

3
кво ше праиш палячо
Ванката

2024.09.05 | 14:16

4
Край нямат тия музикални пошли риалитита
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.05 | 12:41

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

Добави коментар

Водещи новини