bTV връща на екран чаровна журналистка като водеща на най-новата си игра

  • 30 август 2024 12:05

  • 1863
  • 1
bTV връща на екран чаровна журналистка като водеща на най-новата си игра
© БТВ

Флорина Иванова е водещата на най-новото куиз шоу в ефира на bTV „Колко ми даваш?“. Лъчезарната журналистка, която бе част от спортната редакция на медията, се завръща на телевизионния екран в ново амплоа, което съчетава нейния професионален опит и страстта ѝ към „състезателната арена“.

Динамична, интересна, забавна и изключително оспорвана на моменти, играта в „Колко ми даваш?“ и нейните елементи напълно отговаря на темперамента и спортната натура на водещата. Във всеки епизод отбор от двама души ще се изправя в двубой с... времето.

Срещата между този тандем и шестима напълно непознати за тях хора, чиято възраст в по-голяма или по-малка степен е подвластна на времето, ще се състои под зоркия поглед на Флорина, която ще ръководи шоуто според правилата на играта и истинското забавление от нея. В рамките на няколко кръга отборът от двама играчи ще има на разположение определено време и 5 ключа, които ги насочват към събития, случили се през годината на
раждане на непознатия. С напредването на участниците в играта залогът става все по-голям, а вероятността за спечелването или изгубването на по-голяма парична сума, все по- реалистична, което увеличава напрежението за всички!

bTV пуска четири нови телевизионни игри

С вълнение се впускам в това ново приключение за мен. Има трепет, както заради сюжета и динамиката на играта, така и заради факта, че подобен тип продукции не са нещо присъщо за мен - много е различно, спрямо всичко, което съм правила като журналист в bTV, но за щастие имам невероятен екип зад гърба си, който мисли за всеки детайл и ме подкрепя, за да се представим всички заедно на нивото, което зрителят очаква от телевизията, споделя Флорина Иванова.

„Колко ми даваш?“ с водещ Флорина Иванова ще дебютира тази есен в ефира на bTV, за да предложи на зрителите ново телевизионно изживяване. Изпълненото с уникална комбинация от динамика, състезателен дух и истинско забавление куиз шоу, ще постави участници и зрители в предизвикателни и забавни ситуации, в които те ще трябва да демонстрират критично и аналогично мислене, интуиция и да взимат смели решения на база широки познания в различни области.

Последвайте канала на

Novini.bg
1863 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.08.30 | 13:41

1
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини