Ето кои са водещите на „Бягство към победата 2: Съкровището“

  • 28 август 2024 11:27

  • 1284
  • 3
Ето кои са водещите на „Бягство към победата 2: Съкровището“
© БТВ

Забавното риалити със състезателен характер „Бягство към победата“ тази есен ще се завърне в ефира на bTV с нов формат и нови водещи.

Играчите в „Бягство към победата 2: Съкровището“ ще се впуснат в едно различно пътуване из България, за да опознаят българската природа, култура и история. Водещите Станислава Ганчева, Ивет Горанова и Краси Радков ще съпътстват участниците по пътя до финала и ще станат свидетели на техните бързина, издръжливост, ориентация, съобразителност, способност за работа в екип и обща култура.

Чаровната Станислава Ганчева ще въвежда настървените за победа играчи в особеностите на различните задачи и местата, на които ще ги отведат те. Стаси ще бъде основен източник на информация за тях и доверен партньор, благодарение на когото зрителите ще успеят ще съпреживеят емоциите на двойките участници.

Предизвикателства под формата на изображения, логически и технически задачи и загадки ще дебнат зад всеки ъгъл, а основен мотиватор за участниците в състезанията ще бъде българската олимпийска шампионка по карате Ивет Горанова. Родната Лара Крофт ще бъде рамо до рамо с играчите по време на изпитанията, ще следи всеки техен ход и няма да позволи някой да даде нещо по-малко от най-доброто от себе си.

Обичан риалити формат се завръща в родния ефир

Въпреки че предаването е изпитание на тялото и духа – дълги преходи без почивка, неблагоприятни понякога метеорологични условия и товар от собствения багаж на участниците, забавлението и хубавите емоции също са неизменна част от „Бягство към победата 2: Съкровището“. За тях ще се погрижи водещият Краси Радков, който ще ръководи една част от  задачите, подготвени за участниците. Неповторимият хумор на Краси няма да остави състезателите равнодушни, дори и в най-напечените моменти.

Освен това Краси и неговата съпруга Стаси въвеждат заедно състезателите в специален „бивак“, чрез който зрителите могат да „влязат“ в главите на двойките, да вникнат в чувствата, взаимоотношенията и историите им, както и да проследят стратегията им за победа.

Станислава Ганчева, Ивет Горанова и Краси Радков ще бъдат неотлъчно до участниците в динамичната надпревара от начало до край и ще съпреживеят с тях разнообразните приключения по пътя към голямата награда – „Съкровището“.

Последвайте канала на

Novini.bg
1284 3

Коментари 3

Добави коментар
Страхотно тримата клоуни

2024.08.28 | 12:02

3
селяндури грозни
гошо

2024.08.28 | 11:51

2
Тези двамата ,понеже не стават за нищо и обикалят от телевизия в телевизия, за да ни се доказват. Аман от неудачници

2024.08.28 | 11:42

1
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини