Съвременна услуга с Бяла Карта: Скок към виртуални кредитни карти

  • 21 август 2024 13:43

  • 192
  • 0
Съвременна услуга с Бяла Карта: Скок към виртуални кредитни карти
© Freepik

Настоящето изисква да интегрираме бързо и умно дигиталните иновации във всяка област на живота. Винаги в крак с очакванията на модерния човек, в началото на юни Access Finance пусна на българския пазар изцяло дигитален процес на кандидатстване и получаване на кредитната карта Бяла Карта.

За по-малко от две седмици над 80% от заявките в сайта за кредитна карта Бяла Карта минават през дигиталния процес за кандидатстване. Това ясно илюстрира предпочитанията на потребителите, които имат нужда бързи, интуитивни и съвременни решения за финансиране.

Времето от кандидатстване през одобрение до получаване на кредитната карта може да е до 5 минути. Процесът е изцяло автоматизиран, интуитивен и дава възможност за достъп до пари 24/7, без значение къде се намира потребителят.

Бизнес решението, в което бяха инвестирани 6 месеца от времето на най-големите таланти на компанията, показва устойчивата ни заявка да сме пионери и лидери в сферата на кредитните карти. С дигиталната трансформация Access Finance продължава да прави потребителското кредитиране по-лесно, по-достъпно, по-ефективно. Точно каквито са нуждите на съвременния потребител.

Пътят към дигиталното - новият начин за придобиване на Бяла Карта

Access Finance се стреми да бъде една крачка пред пазара и да предугажда постоянно променящите се нужди на клиентите. Вследствие на анализа и прогнозите ни внимателно бе разработен процес за кандидатстване и придобиване на кредитната карта, така че да бъде лесен и безпроблемен. От първоначалното кандидатстване до активирането минават едва няколко минути, а клиентите минават през всички стъпки лесно и интуитивно. Новото дигитално решение позволява на потребителите да започнат и завършат своето кандидатстване за кредитна карта онлайн. От попълване на лична информация до електронно подписване на документи, процесът е проектиран да бъде интуитивен и удобен за потребителя, елиминирайки нуждата от физически документи, куриерски услуги и посещения на място.

Разширена KYC верификация и мигновено одобрение

С цел по-голяма сигурност и удобство, Бяла Карта използва изцяло дигитален процес за верификация на клиента (KYC). Тази автоматизирана система бързо и ефективно проверява идентичността на потребителя чрез електронни средства, предоставяйки сигурно и безпроблемно изживяване.

Една от забележителните функции на новия процес е автоматизираната система за управление на кредитния риск и одобрение на потребителя.

Възможността за достъп и кандидатстване за Бяла Карта 24/7 - където и да се намира клиентът, позволява на заявките да бъдат оценявани в реално време, позволявайки на потребителите да получат мигновено одобрение. Това означава край на чакането с дни. Кандидатстващите за Бяла Карта могат да получат одобрение в рамките на минути и то по всяко време на денонощието.

Незабавен достъп до кредит

След одобрение потребителите могат незабавно да започнат да използват своя кредитен лимит чрез мобилното приложение на Бяла Карта. Това приложение предлага лесен и удобен начин за управление на транзакциите в реално време, проследяване на разходите и извършване на плащания без усилия.

Приоритет са нуждите на клиентите

Разбира се, Access Finance се стреми да бъде близо до всички свои клиенти и поради тази причина конвенционална пластмасова кредитна карта Бяла Карта ще се предлага наред с дигиталната. Този подход към продукта гарантира, че всеки, независимо от своята дигитална компетентност, може да има достъп до финансовите продукти на Access Finance. Бяла Карта се стреми да бъде съобразена с уникалните нужди на всеки клиент.

Трансформацията на финансовите технологии

Access Finance цели да е пионер и лидер във финансовия сектор чрез иновативни дигитални решения. Мисията ни е всеки българин да има достъп до кредитни продукти и да подкрепяме потребителите успешно да извървят пътя от един финансов продукт или сегмент към друг.

Стартирането на изцяло дигиталния процес на кандидатстване, одобрение и усвояване на кредитния лимит е съществен етап от стратегията на компанията за реализиране именно на тази мисия. Успешният старт на новия дигитален подход показва както готовността на пазара да приеме смели решения, така и възможностите на Access Finance да реализира ключови и новаторски идеи удовлетворение на клиентите. С пускането на новия процес на кандидатстване за Бяла Карта на българския пазар компанията отговаря директно на предизвикателства във финансовия сектор за навлизането на нова ера в дигиталното кредитиране, в което да получиш одобрение за кредит и възможността да го усвоиш за минути няма да бъде лукс.

Амбициите на компанията не спират тук. Access Finance активно работи по скорошното разширяване на присъствието си на нови пазари, включително САЩ и Мексико.

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
192 0

Водещи новини