Xiaomi се отправя на първото "Лятното Mi турне" в България

  • 23 юли 2024 15:15

  • 595
  • 0
Xiaomi се отправя на първото "Лятното Mi турне" в България
©

Първото по рода си лятно турне на Xiaomi в България – „Лятното Mi турне“, стартира на 23-ти юли в София. Вълнуващото роуд шоу е прецедент за бранда в България и ще зарадва феновете на технологичния лидер в цялата страна. Те ще имат възможността да се потопят в необятния свят на технологиите и да се докоснат до повече от 60 подукта от портфолиото на Xiaomi.

Мобилните демонстрационни зони на бранда ще посетят ключови градове в страната ни, а началото ще бъде поставено в София. Екипът на Xiaomi в България кани всички на 23-ти юли (вторник) от 18:00 часа на езерото Ариана, за да поставят заедно началото на лятното турне. В рамките на 2 месеца ще се реализират 25 събития в различни градове в България, по време на които потребителите ще могат да се запознаят отблизо с продуктите на Xiaomi.

„Лятното Mi турне“ ще предложи на своите посетители 3 специално обособени зони:

     • Демонстрационна зона – там ще може да се разгледат моделите, с които брандът е познат най-добре – актуалните модели смартфони, смарт часовници, гривни и слушалки от сериите Xiaomi и Redmi Note.

     • Leica фотографки кът – в тази зона феновете на Xiaomi ще могат да си направят креативни снимки и да се превъплътят в истински режисьори. Там всеки ще може да научи как да заснема кадри като професионален фотограф с флагмана Xiaomi 14 Ultra.

     • Демонстрационна стена – това е мястото, където всеки ще може да разгледа богатия набор от AIoT продукти от портфолиото на бранда и да се запознае с изключителните възможности за свързаност в екосистемата на Xiaomi.

Всеки посетител ще може да завърти колело на късмета и да спечели гарантирани награди. Представителите на Xiaomi ще са на разположение във всеки един от кътовете, за да могат да разкажат повече за продуктите и да демонстрират как работят те.

След събитието в София, “Лятното Mi турне” ще се отправи към Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, a след това към Черноморието и други локации. Следетете официалната страницa на бранда xiaomi-bulgaria.bg за актуална информация, точни дати и локации, както и Facebook страницата на Xiaomi в България.*

Екипът на Xiaomi очаква с нетърпение всички фенове на бранда, за да се потопят в иновативния свят на технологиите!

*Организаторът на турнето запаза правото си да променя и да отменя събития поради независещи от него прични и обстоятелства.

За Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation е основана през април 2010 г. и е включена в Хонконгската фондова борса на 9 юли 2018 г. (1810.HK). Xiaomi е компания за потребителска електроника и интелигентно производство на смартфони и интелигентен хардуер, свързани с платформата „Интернет на нещата“ (IoT).

Възприемайки визията „Да бъдем приятели със своите потребители, да бъдем в техните сърца като любима компания“, Xiaomi непрекъснато се стреми към иновации, висококачествен потребителски опит и оперативна ефективност. Компанията създава впечатляващи продукти на разумни цени, осигурявайки възможност на всички по света да се радват на по-добър живот чрез иновативни технологии.

Xiaomi е една от водещите световни компании за смартфони, като нейните глобални доставки на смартфони са в топ три, а глобалната MAU (включително смартфони и таблети) достигна 658.1 милиона през март 2024 г. Компанията също така създаде водещата в света потребителска AIoT (AI+IoT) ) платформа, достигнала приблизително 786.1 милиона интелигентни устройства, свързани с нейната платформа (с изключение на смартфони, лаптопи и таблети) към 31 март 2024 г. През октомври 2023 г. Xiaomi надгради своята стратегия до интелигентна екосистема “Human × Car × Home”, която безпроблемно обединява лични устройства, продукти за интелигентен дом и автомобили. Xiaomi винаги се фокусира върху човечеството и се стреми да предоставя пълноценни и по-добре свързани изживявания. Продуктите на Xiaomi присъстват в повече от 100 страни и региони по света. През август 2023 г. Xiaomi беше включена в списъка Fortune Global 500 за пета поредна година, заемайки 360-то място.

Xiaomi е част от Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index и Hang Seng China 50 Index.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
595 0

Водещи новини