Нови селекции „Черни“ и „Зелени“ в EON Видеотека

  • 02 юли 2024 20:31

  • 920
  • 1
Нови селекции „Черни“ и „Зелени“ в EON Видеотека
©

Страната на “Черните” или на “Зелените” – пред тази дилема бяха изправени всички почитатели на хитовия сериал „Домът на дракона“, чийто втори сезон предизвика истински фурор сред киноманите. През юли EON Видеотека също ще ви предизвика да изберете на страната на „Черните“ или на „Зелените“ сте, с две нови вълнуващи селекции с едни от най-интересните и актуални заглавия.

Разнообразието от филми и сериали в EON Видеотека през този юли е впечатляващо, като двете селекции предлагат по нещо за всеки – от завладяващи екшъни, криминални драми и научно-фантастични трилъри до епични фентъзи поредици. Кой отбор ще изберете вие?

Избери страна: Черни
Домът на дракона

Историята в новия сезон на епичния сериал гарантира още повече екшън, драма, по-мащабни битки и още от типичното за продукцията чувство за хумор. Възходът и падението на семейство Таргариън ще ви оставят без дъх, а създателите разкриват, че ще бъдат въведени редица нови герои от света на Вестерос. Насладете се на битките за Железния трон между двете враждуващи фракции – Черните и Зелените.

Крийд 3

След като покорява света на бокса, кариерата на Адонис Крийд, както и семейният му живот процъфтява. Когато приятелят му от детството и някогашно чудо в бокса Деймиън е на свобода след дълга присъда в затвора, той иска да получи нов шанс на ринга. Но сблъсъкът между бивши приятели е нещо повече от обикновена битка - за да разчисти сметките, Адонис трябва да заложи бъдещето си на карта.

Избери страна: Зелени

Джурасик парк

Култовият филм на Стивън Спилбърг разкрива историята на двама водещи експерти по динозаври, поканени в нов увеселителен парк, чийто ексцентричен собственик милионер е успял да създаде живи, генетично модифицирани динозаври. Някой обаче е изключил системата за сигурност, с цел да открадне динозавърски ембриони, и ситуацията излиза извън контрол. Могат ли учените и останалите посетители да оцелеят, докато динозаврите вилнеят наоколо?

Дюн: Част втора

Втората част от хитовия блокбъстър изследва митичното пътешествие на Пол Атреидски който се обединява с Чани и фремените, докато търси отмъщение срещу заговорниците, унищожили семейството му. Изправен пред избор между любовта на живота си и съдбата на познатата вселена, той се опитва да предотврати едно ужасно бъдеще, което само той може да види.

Изберете на чия страна сте и се потопете в богатото разнообразие от класически и съвременни продукции в EON Видеотека. Всички филми и сериали в EON са достъпни навсякъде и по всяко време благодарение на функцията за сваляне на съдържание, с която можете да гледате любимите си заглавия офлайн .

1 „Гледай офлайн“ предоставя възможност за временно изтегляне на определени филми и сериали за срок до 30 дни. Функционалността не е гарантирана. Повече на vivacom.bg.

Последвайте канала на

Novini.bg
920 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.03 | 10:29

1
Да сложиш "Крийд 3" при т.нар. "черни" е тънък расизъм.

Добави коментар

Водещи новини