WINBET предлага залози без риск за мачовете на ЦСКА

  • 22 февруари 2024 12:23

  • 251
  • 0
WINBET предлага залози без риск за мачовете на ЦСКА
© WINBET

Всеки залог за победа на ЦСКА на сайта на WINBET в мачовете на отбора до края на сезона в Първа лига, е залог без риск в случай, че отборът отбележи гол до 33 минута на мача, независимо от крайния изход от нея.

В случай, че ЦСКА отбележи гол преди 33-та минута на мача и в крайна сметка не спечели срещата (загуба или равен), WINBET ще възстанови залозите за победа на „армейците“ (до 100 лв.) на всички регистрирани клиенти на сайта на winbet.bg.

Ако отборът отбележи попадение преди 33 минута и спечели мача, потребителите на сайта, които са поставили залози за победа на ЦСКА ще получат бонус безплатен залог на стойност до 20 лв., който ще могат да използват за други спортни залози на сайта.

Валидни за промоцията са всички единични залози за победа на ЦСКА ("Краен Резултат“ или "Краен Резултат 0% марж“) на стойност минимум 5 лв., като само първият поставен квалифициращ залог ще се зачита за промоцията.

Пълните правила и условия на промоцията са публикувани на сайта winbet.bg.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
251 0

Водещи новини