“Европейски пътища“ обнови пътя до ВМЗ Сопот

  • 02 декември 2023 10:41

  • 1542
  • 3
“Европейски пътища“ обнови пътя до ВМЗ Сопот
©
Слушай новината Слушай новината

Една от най-сериозните строителни компании в България – „Европейски пътища“- обнови пътя до Вазовите машиностроителни заводи (ВМЗ) в Сопот. В продължение на месец екипи на компанията почистваха, кърпиха и ремонтираха пътищата до стратегическото предприятие. Това е част от ангажимента на фирмата към поддържане на републиканската пътната мрежа, вкл. и зимното й почистване в област Пловдив.

ВМЗ Сопот е ключово предприятие за производство на отбранителна продукция с над 85-годишна история. През последната година продажбите на държавното предприятие значително нарастват, което повишава и приходите в българската икономика. Това води и до увеличение на темповете на транспорт и изисква и перфектна поддръжка на пътната инфраструктура от и до завода.

„Като всяка инфраструктура, и пътищата до стратегически важни предприятия се нуждаят от постоянна поддръжка. Това е от ключово значение не само за развитието на транспорта, но и за добрата логистика и оптимално функциониране на бизнеса в региона“, казва Маргарита Попиванова, изпълнителен директор на „Европейски пътища“.

„Европейски пътища“ е компания с над 20 годишна история и традиции в пътното строителство. Активно участва и в пътната поддръжка, като е и лидер в производството на инертни материали, асфалтови смеси, бетонови изделия и мн. др.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1542 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.12.02 | 12:33

3
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

2023.12.02 | 11:03

1
АМЕРИКАНСКИТЕ ОКУПАТОРИ РЕМОНТИРАТ САМО, КОЕТО ИМАТ НУЖДА- В МОМЕНТА УРЪЖИЕ БЕЗ ДА ПЛАЩАТ ЗА НЕГО!

2023.12.02 | 11:14

2
Гадни американски военнопрестъпници и убийци!

Добави коментар

Водещи новини