Промоциите на WINBET донесоха значителни печалби на любителите на футболните залози

  • 24 октомври 2023 13:34

  • 729
  • 0
Промоциите на WINBET донесоха значителни печалби на любителите на футболните залози
©
Слушай новината Слушай новината

Възможностите за ранно изплащане на залози продължават да радват клиентите на сайта winbet.bg

 

Промоционалните предложения на WINBET за спортни залози предложиха прекрасни възможности за печалби на потребителите на сайта winbet.bg и през този пълен с футбол уикенд.

Потребител на сайта на WINBET, който бе поставил множествен залог с шест срещи на първенствата на България, Италия, Испания и Англия, постигна печалба от над 21 000 лв. при залог от 50 лв.

В този случай решаващи за размера на печалбата се оказаха промоцията за ранно изплащане на печалбите при преднина от два гола, както и промоцията Бонус колонка. Двата гола първоначална преднина на Нотингам Форест в срещата им от Висшата лига на Англия срещу Лутън активираха Ранно изплащане на печалбата на неговия залог в полза на „червените“ от града на Робин Худ, въпреки че мачът завърши наравно (2:2). Едновременно с това, потребителят получи и 15% Бонус колонка, който добави общо 2 746,91 лв. към неговата печалба.

Друг потребител на сайта успя да познае крайния изход от 11 срещи от първенствата на различни държави и генерира печалба от 13 661,80 лв. при залог от 300 лв., като печалбата му включваше 35% Бонус колонка в размер на 3 541,95 лв.

Потребител, поставил залог на права колонка от 17 срещи, успешно се възползва от уникалната промоция за Ранно изплащане за залози за над 2.5 гола в мача, при която печалби се изплащат при две попадения преди 33-та минута на мача, без значение какъв е крайния резултат в срещата. В този случай, промоцията бе валидна за срещата Хетафе – Бетис от испанската Ла Лига, завършил 1:1, като потребителят дори е предпочел да се възползва от функцията Кеш аут за ранно уреждане на залози. В крайна сметка, общата печалба от този залог достигна 1 727,24 лв. при залог от само 3 лв.

Това са само няколко примера за многобройните възможности за допълнителни печалби, които позволяват промоциите за спортни залози на WINBET. Сред тях са още Застраховка на множествени залози, която гарантира изплащане на потенциалната печалба до определена сума в случай на едно непознато събитие и функционалността Бет Ментор. Тази функционалност прави преживяването на любителите на спортните залози още по-вълнуващо, лесно и удобно като предлага на потребителите селекция от най-подходящите пазари за залози в рамките на предпочитаната от тях сума за игра и очакваната възможна печалба.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
729 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини