Грома холд е носител на специалната награда "Пирински строител" на Камарата на строителите в област Благоевград

  • 23 октомври 2023 11:55

  • 868
  • 0
Грома холд е носител на специалната награда "Пирински строител" на Камарата на строителите в област Благоевград
©

Най-авторитетната и най-голяма пътно-строителна компания в област Благоевград и лидер на национално ниво Грома холд е тазгодишният носител на специалната награда „Пирински строител“. Тя бе връчена на управителя на компанията Виктор Велев на церемония в хотел "Езерец" в Благоевград.

Призът се присъжда всяка година от областното представителство на Камарата на строителите в Благоевград с решение на Областния съвет на местната структура, който взима предвид редица обективни показатели. Наградите се присъждат на малки, средни и големи фирми в разделите: строежи от високото строителство, строежи от транспортната инфраструктура, строежи от енергийната инфраструктура и строежи от благоустройствената инфраструктура.

Специалната награда "Пирински строител" отбелязва цялостния принос на Грома холд за развитието на строителството и инфраструктурата в региона на пиринския край, както и ангажимента на компанията към облагородяването и модернизирането на средата и подпомагането на местните общности.

През изминалата година Грома холд реализира знакови за региона проекти, вкл. такива от национално и европейско значение като укрепване на свлачището при тунел Железница на АМ Струма; цялостните ремонти на пътя II-19 Симитли-Банско, на бул. „Европа“ в гр. Сандански, на пътя Банско - хижа Вихрен; на моста над р. Струма при с. Покровник в Благоевград и др.

"Благодаря за признанието, то е още по-ценно за нас, защото идва от колеги в Камарата на строителите, които познават добре високото ниво на професионализъм, което влагаме във всички наши дейности. Добрите резултати, които постига компанията ни в условията на сложна и непредвидима за строителния бранш среда, показва, че сме изградили устойчиви бизнес процеси. Благодаря на екипа на Грома холд, които са неуморни и са приели работата си като кауза. И разбира се, благодаря на хората, които оценяват високо всичко, което правим за развитието на пиринския край", казва Виктор Велев. 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
868 0

Водещи новини