Поп-фолк певица е първата, отпаднала от „Фермата“

  • 12 септември 2023 11:29

  • 4479
  • 2
Поп-фолк певица е първата, отпаднала от „Фермата“
© БТВ

Само седмица след старта на деветия сезон на „Фермата“ по bTV един от участниците се раздели с предаването завинаги. Поп-фолк певицата Неделина Цанева първа си тръгна от стопанството след отборния елиминационен дуел и гласуването на съотборниците ѝ от „Канатица“.

„Дадох всичко от себе си и в обора, и в битките. Във „Фермата“ исках да се изолирам от моята среда и успях. След това уникално изживяване ще се върна към живота навън преродена“, каза тя.

Броени часове след напускането си от „Фермата“, Неделина гостува в сутрешния блок на bTV „Тази сутрин“.

Дадох всичко от себе си. Не мога да кажа, че е имало нещо, което да ми е най-трудно, защото аз влязох с нагласата, че ще ми е трудно. Не съм очаквала да има лесен момент. За мен това е едно уникално преживяване – да излезеш от зоната си на комфорт, да не знаеш къде отиваш и да експериментираш със себе си. Аз съм изключително доволна, че излязох за себе си като победител, сподели тя пред Мария Цънцарова и Златимир Йочев.

Певицата Неделина, писателката Цветина и учителката Теодора от „Канатица“ се сблъскаха на Арената с представителки на конкурентния отбор „Елбетица“. Шестте силни и амбициозни жени от двата тима мериха сили в три индивидуални и две групови битки.

В първия сблъсък за два пендара една срещу друга застанаха Цветина от „Канатица“ и актрисата Присияна от „Елбетица“. По регламент те трябваше да прекосят Арената десетки пъти, да пълнят кофи с пясък и да ги изсипват в пясъчни часовници, чието съдържание постоянно изтичаше. Цветина тръгна по-бързо, но изгуби първоначалното темпо. Присияна успя да разпредели по-добре силите си и я победи.

Във втората битка за три пендара влязоха Теодора от „Канатица“ и софтуерният инженер Моника от „Елбетица“. Върху Арената те завариха 60 двулицеви плочки. Половината бяха бели, а останалите - черни. Всяка дуелистка трябваше да обърне нагоре колкото може повече плочки от един цвят в рамките на 20 минути. В това изпитание надделя Теодора. Третата битка за един пендар противопостави Неделина от „Канатица“ и фитнес треньора Ния от „Елбетица“. Опонентките трябваше да пренасят топчета върху табла като стъпват по дървени трупчета със завързани върху стъпалата им дъски. Ния постигна точните ритъм и баланс, и финишира първа.

След това изпитание резултатът между представителките на „Канатица“ и „Елбетица“ се изравни. В последвалата отборна битка за четири пендара - отговори на въпросите от Алманаха, тимовете също излязоха наравно. Изходът от дуела се реши във втората многокомпонентна отборна битка, в която участничките освободиха дървена стълба от вериги, прекараха топки през препятствия и използваха катапулт. Жените от „Елбетица“ се оказаха по-бързи и сръчни, и триумфираха. Те взеха общо десет пендара, а „Канатица“ остана само с пет и гласува за отстраняването на Неделина.

Последвайте канала на

Novini.bg
4479 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
фен

2023.09.12 | 12:06

2
Това момиче сериозно трябва да се покрие някъде!!!! Плаши!

2023.09.12 | 11:59

1
Грозотия.

Добави коментар

Водещи новини