Цеца избра марката уиски на Конър Макгрегър за концерта си в Бургас

  • 24 юли 2023 16:46

  • 1170
  • 0
Цеца избра марката уиски на Конър Макгрегър за концерта си в Бургас
©

На 29 юли ще се състои концерта на сръбската изпълнителка и любимка на много българи – Цеца Величкович. За да бъде изживяването още по-запомнящо се за всички почитатели на певицата, едно от най-харесваните марки ирландски уискита ще бъде достъпно по време на концерта.

Напитката на Конър Макгрегър, известен ирландски ММА шампион, се наложи успешно в световен мащаб, като се превърна в четвъртото най-продавано ирландско уиски в света. Създателят на марката е популярен в световен мащаб като човек, който успява да се издигне от бедно ирландско момче до двоен MMA шампион, служещ като вдъхновение за хората с амбиция за победа и за онези, които не се страхуват да се борят за мечтите си.

Тройно дестилираната кехлибарена напитка, изработена от най-добрите зърнени култури и малцове на Ирландия, притежава неустоима медена сладост, завладяващи нотки на ванилия и ароматна препечена дървесина. Разпознаваемият вкус е обогатен и с фини нотки бял пипер, а финалният почерк е несравнимо усещане на дъб с щрих от карамел. Можете сами да се насладите на вкуса на известната марка уиски на 29 юли в Бургас. Мястото е Морска гара, Бургас. Билети може да намерите през сайта www.ceca.bg, в мрежата на Ticketstation или Eventim.

В продажба са и специалните VIP маси. Начало на концерта 20:00 часа. Вратите ще отворят в 19:00 часа.

Официален сайт за концерта – https://ceca.bg/

Официална Facebook страница за концерта – https://www.facebook.com/Ceca-Concert-BG

Официална Instagram страница за концерта – https://www.instagram.com/ceca.concert.bg

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1170 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини