Представянето на glo™ hyper X2: Леле, това беше партито на годината

  • 18 ноември 2022 16:34

  • 2020
  • 0
Представянето на glo™ hyper X2: Леле, това беше партито на годината
© glo

"Толкова много звезди на едно място не бяхме виждали", "Страхотно е. Уникална концепция за градска джунгла.", "От години София не е виждала такова парти"…

Това бяха само част от думите на гостите по време на бляскавото представяне на glo™ hyper X2 в България, чу лично човек на Novini.bg. Усещане за градска джунгла, страхотни музиканти и такова съзвездие от ВИП личности присъстваха на събитието, че вселената на glo се оказа повече от магична! С невиждан досега у нас аудио-визуален спектакъл, участие на много музикални звезди и уникални преживявания, БАТ България представи екслузивната премиера на glo™ hyper X2 – последната иновация в технологията за нагряване на тютюн на компанията.

 

Бляскавото събитие събра на едно място в уникална зона на Serdika Center в столицата над 700 гости, сред които представители на медиите, бизнес средите и едни от най-популярните светски личности у нас. Всички те се потопиха в света на glo™, ставайки част от незабравимо събитие и формат. Част от премиерата на glo™ hyper X2 бяха родни и световни артисти, които представиха по увлекателен и футуристичен начин основните аспекти на устройството, неговия дизайн, цветове и основни функции. Атрактивна анимация, светлинно и музикално шоу, използване на „аватари“, 360-градусова прожекция, кулинарен и барман пърформанс, бяха само част от елемените, използвани за демонстриране на технологията, възможностите и по-малко рисковия профил* при glo™ hyper X2. Всичко това подчерта и слогана на спектакъла – „Make it your way“. glo   

 

Премиерата на glo™ hyper X2 беше последвана от седем „after-party“ събития в едни от най-популярните клубове в страната в градовете София, Пловдив и Варна с участието на големи световни и български звезди като Mark Knight, Les Twins, Азис, Галена, Pavel & Venci Venc, Медир Любо Киров и много други.  

Иновативното устройство за нагряване на тютюн glo™ hyper X2 вече се предлага в търговската мрежа в България с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под утвърдената марка на премиум бранд в България.

Продуктите са налични на национално ниво в широката търговска мрежа, както и в почти всички големи търговски центрове, сред които The Mall и Paradise Center в гр. София, Grand Mall, гр. Варна, Mall Plovdiv, гр. Пловдив. Информация за продукта и предлагането му на българския пазар може да се намери на www.myglo.bg.

glo™ hyper X2 предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в компактен корпус, който осигурява лесен захват.

Устройството е оборудвано с функция за по-бързо нагряване („Boost“), светодиоден индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм за хигиена, и е налично в разнообразни цветови комбинации.

*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

 

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
2020 0

Водещи новини