Aira – специална серия UPS-и за защита на централни отопления с помпи

  • 08 септември 2022 15:07

  • 695
  • 0
Aira – специална серия UPS-и за защита на централни отопления с помпи
©

Серия UPS-и Aira е създадена специално за защита на централни отопления с помпи при колебания на напрежението, като същевременно осъществява и дълго време на автономна работа в случай на прекъсване на захранването. Моделите от серията Aira 600 и Aira 1200 допълват сериите Cadu и Keen на бранда nJoy, насочени към жилищния сектор и SOHO потребителите.

Правилна работа и защита чрез чиста синусоидална технология

Работейки на батерия, Aira осигурява изходна мощност с чиста синусоида, която е по-добра от тази на захранващата мрежа. Предимствата консуматорът да работи на чиста синусоидална мощност включват оптимална и правилна работа на оборудването, липса на хармонични изкривявания или електрически шум и ефективна защита за по-дълъг живот на устройствата.

Готови за ползване

Благодарение на чистата синусоидална мощност, серията Aira осигурява правилната работа на индуктивните товари и затова се препоръчва за всякакъв тип централни отопления, работещи с електромотори. При прекъсване на електрозахранването UPS-а ще помогне на отоплителния уред да работи с нормални параметри, осигурявайки необходимото електричество за топлоподаване, топлина и комфорт, независещи от липсата на електричество от електрическата мрежа.

Дълго време на автономност, бързо презареждане и защита на батерията

В зависимост от изискванията на консуматорите – отопления, персонални компютри, DVR системи за архивиране, видеонаблюдение, сървъри или мрежи за пренос на глас и данни, серията UPS-и Aira е в състояние да осигури необходимото време за автономност. Позволявайки свързването на един или няколко акумулатора с широк диапазон на капацитет между 40Ah и 200Ah, Aira осигурява до няколко часа удължено време за резервиране на захранването.

Благодарение на опциите за избор на големината на зарядния ток, тези UPS устройства могат бързо да заредят батериите или да ги предпазят за повече цикли на зареждане и удължаване на живота им.

Лесни за наблюдение и действие при необходимост

Оборудван с LCD дисплей, серията Aira удобно визуализира в реално време критична информация за състоянието на UPS-а, нивото на заряд на батерията и всякакви грешки, които могат да възникнат по време на работата му.

Продуктите на nJoy UPS и гамата батерии вече се предлагат на българския пазар от СисТех България ООД.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
695 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини