СисТех България отвори нов търговски комбо-офис във Велико Търново

  • 30 юли 2022 10:00

  • 4261
  • 1
©

След 26 години устойчиво развитие и успешна реализация на постоянно растящ пазарен дял, ежедневна работа с все повече лоялни партньори, на 07.07.2022 г. ние, СисТех България официално открихме новия си регионален офис в град Велико Търново. Ефектът, който целим, е по-пълно териториално покритие, по-успешен регионален принос в ръста на продажбите чрез голям склад, удобен офис, опитен и загрижен за клиентите екип.

Събитието по повод официалното откриване се проведе в клуб „Джак“ в града с любезното присъствие на настоящи, нови инсталатори и интегратори, както и специални гости от община Велико Търново, представители на камарата на проектантите и IT компаниите в региона. В много колегиален, позитивен и забавен формат показахме развитието на бранша през годините, инструментите ни за успех, как работим ние и компанията ни, какво ще се промени и подобри в бизнеса в региона на Велико Търново с отварянето на новия ни офис.

Комплимент за гостите на събитието беше участието на звездата Християна Лоизу и чудесно подбраният ѝ репертоар от музикални изпълнения. Изненадахме гостите с присъствието на всички лидери на отдели и регионални офиси на СисТех, които непринудено и искрено споделиха формулата за успеха на своите екипи, както и какво е най-важното в тяхното професионално ежедневие. Благодарни сме за неочакваното и много приятно присъствие на дългогодишните ни клиенти от Варна, които уверено и директно разказаха как десетки години растат заедно с нас. Забележително беше и присъствието на екипа на Dahua България, който смело ни приветства в развитието и гарантира пълна подкрепа към нас в новото начинание.

Съчетахме събитието с изненадващи забавления, томбола и подаръци за всички присъстващи.

Пожелаваме на новия екип и офис Велико Търново успех и много ежедневни успешни проекти с нашите партньори в региона.

Новият комбо-офис е с отделна търговска и демонстрационна зала, самостоятелна зала за обучения и 200 кв.м. собствен и удобен склад, 3 в 1.

Офисът се намира на адрес: бул. „Никола Габровски“ №67

Работно време от понеделник до петък 8:45 – 17:30

До момента SysTeh преминава през 2022 г. с пет нови бранда, пет регионални офиса, нов формат на професионален тренинг и обмяна на опит – SysTeh Know-How Arena 2022.

Приключението Distribution 4.0 за SysTeh и партньори продължава!

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
4261 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ceko cekov

2022.07.30 | 13:13

1
мошенници

Добави коментар

Водещи новини